Societat Civil Catalana es desfà de Josep Ramon Bosch

L'entitat espanyolista addueix "raons personals" sense esmentar que un jutjat ha obert diligències per amenaçar diverses personalitats independentistes, així com per difondre propaganda nazi i feixista

"Raons de tipus personal i professional", diu el comunicat de Societat Civil Catalana (SCC) són les que han impulsat a Josep Ramon Bosch a abandonar la presidència de l'entitat. SCC ni tan sols esmenta les diligències obertes en un jutjat de Manresa contra Bosch, a qui s'atribueix una intenta activitat d'amenaces i insults contra algunes personalitats independentistes des d'un compte anònim.

Bosch també està sota sospita d'haver difós videos de propaganza franquista, nazi i feixista des d'un compte -també anònim- a Youtube, amb l'agreujant d'haver enregistrat l'off d'alguna d'aquestes peces amb la pròpia veu, perfectament reconeixible. Tot i així, SCC considera que li ha de reconèixer l"enorme esforç", així com agrair-li "la disposició a continuar col·laborant amb l'entitat". L'afegit "en la mesura de les seves possibilitats" és l'únic indici, indirecte, d'un cert allunyament de l'entitat amb el seu ja expresident.

El nom que figurarà com a nou president és el de Rafael Arenas. També han quedat suprimides les dues vicepresidències, fins ara ocupades per José Rosiñol i Susana Beltrán.

Comentaris

envia el comentari