El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Josep Andreu visita Puigdemont a Waterloo després d’estripar el carnet d’ERC
  • CA

L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, de qui aquesta setmana va trascendir que havia estripat el carnet d’ERC després de tres dècades de militànica, va trobar-se aquest divendres amb el president a l’exili, Carles Puigdemont, a la seu del Consell per la República a Waterloo, han explicat fonts coneixedores de la trobada a ‘El Món’. Andreu va viatjar a Bèlgica acompanyat d’altres promotors del moviment Independentistes d’Esquerra per presentar a Puigdemont la iniciativa que s’ha presentat aquest dissabre a Barcelona i que reclama una candidatura de país encapçalada pel mateix Puigdemont que s’hauria de situar per damunt de tots els partits. Les fonts consultades asseguren que el president a l’exili ha escoltat la prorposta i ha dit que “endavant”.

[r:1]

Precisament el Consell per la República, que els promotors del manifest defensen com el “Govern de facto” de la república, ha fet promoció del manifest a través de les xarxes socials. En l’acte d’aquest dissabte a l’Ateneu Barcelonès també hi han participat diversos integrants de la Crida Nacional, a banda d’Andreu, i el pare de Raül Romeva, Jordi Romeva, que ha demanat als presos polítics cedir el lideratge d’aquesta nova etapa del procés a les persones que estan lliures.

Aquest nou moviment iniciarà un treball de debat de documents per sotmetre’ls a discussió i votació en una assamblea oberta el proper 29 de març.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa