José Rosiñol, nou president de Societat Civil Catalana

Gomà deixa el càrrec després d'un any per donar pas a "nous ímpetus i energies"
La vicepresidenta de Societat Civil Catalana (SCC) Myriam Tey
La vicepresidenta de Societat Civil Catalana (SCC) Myriam Tey | Europa Press

La junta directiva de Societat Civil Catalana (SCC) ha nomenat José Rosiñol president de l'entitat en la seva darrera reunió ordinària. Rosiñol substituirà així el fins ara president Mariano Gomà. El ja expresident ha dirigit una carta a la Junta Directiva, els socis i els simpatitzants de SCC, expressant que ha considerat que és el moment de cedir la presidència a una altra persona que pugui conduir SCC "amb nous ímpetus i energies".

 

SCC ha afirmat que el canvi "no alterarà en absolut" els seus objectius, que són "treballar en favor de la convivència, el diàleg, la concòrdia i el seny". En aquest sentit, ha avançant que anunciarà noves iniciatives en els propers dies per aconseguir que la societat catalana "deixi d'estar fracturada".


L'entitat espanyolista ha explicat que la remodelació de càrrecs a la junta directiva es fa amb "certa freqüència" ja que els membres que en formen part ho fan de manera "voluntària i altruista" i compaginant el temps que hi dediquen amb les seves tasques professionals.

 

Després d'aquest canvi, la junta es completa amb Alex Ramos, José Domingo i Miriam Tey com a vicepresidents; Manuel Miró, com a secretari; Ferran Brunet com a tresorer; i Gomà, Óscar Uceda, Irene Álvarez, Sixto Cadenas, Xavier Marín, Isabel Fernández Alonso, Manuel Gómez, Núria Plaza i Manuel García Bofill com a vocals.
Comentaris
Karlus
¿Que no marxa a França , aquest Rosiñol?... Osti, que marxi, ja en tenim prous de feixistes
Peret
......si volesin no es veuria mai el sol.
Anònim
Els catalans naixem on ens dóna la gana. Els castellans també. A Catalunya convivim catalans nadius i catalans assimilats i, també, castellans nadius i castellans assimilats. Els catalans no volem destruir Castella. Els castellans sí que volen destruir una nació que no és la seva.
portugués
sucietat incivil anticatalana

envia el comentari