José Montilla presideix una mesa electoral

L'expresident de la Generalitat exerceix com a president de mesa a un col·legi de Sant Just Desvern

La imatge de José Montilla, expresident de la Generalitat, presidint una mesa electoral il·lustra algunes de les peculiaritats d’aquesta jornada. Montilla va ser convocat com a suplent, però ha assumit les seves funcions a un col·legi de Sant Just Desvern quan el president de mesa no ha assistit.

En declaracions a la Sexta l’expresident ha reconegut que és el primer cop que es troba exercint aquesta funció, però que tot i l’excepcionalitat del moment segueix sent “una obligació que té qualsevol ciutadà”.

Comentaris

  Manel 14/02/2021 8:24 pm
  Conocida la tendencia natural de nyordos y militantes del PSOE a tomar los bienes ajenos, propongo que una pareja de mossos vigile al Pepito Montilla durante el recuento de los votos................................
  El braç del Montilla 14/02/2021 7:34 pm
  Què li passa a aquest home en el braç esquerra que no el mou ni per casualitat? Fixeu-vos-hi el té totalment immobil tota l'estona.
  Doctor Strangelove 14/02/2021 5:57 pm
  Al tal Veritas, en Monti té exactament els mateuxos estudis que el dictadoret corrpgent de Waterloo. Doc.
  Veritas 14/02/2021 5:49 pm
  Aquesta foto ens proporciona dues informacions. a) Per a presidir una taula de votacions no fa falta tenir estudis..... b) El cordovès Pepe Montilla treballa per primera vegada a la seva vida
  LLARENA dPENA 14/02/2021 4:33 pm
  Quina sort que bteb aquest nhome ¡¡¡ A banda dels seus sous de la GENE, el de DIPUTAT, el d'e una companya elctrìca, per no repetir el sou que cobrava la seva esposa a FFCC quan era President de CAT, aquestra home, avuí, treballant a la mesa electoral, també cobrarà la pasta que li pertoqui. En Montilla te més classe, per aixó nop viu a l'HOSPI, ni a CORNE, ni a SANTACO. Ell viu a Sant Just Desvern, i tot i ser d'esquerres a tope, els seus fills han anat a Col.legi Aleman, no com els merdeste dels Bramón i cia. La catgoria es tè o no es té.
  PSOE=VOX 14/02/2021 3:35 pm
  Montilla i tots els sociates, amb el tema Català, son VOX,
  Ja li està bé 14/02/2021 3:07 pm
  No haurà treballat tan en sa vida com avui

Nou comentari