Jorge Fernández afirma que Benet XVI li va dir que “el Diable vol trencar Espanya”

L'exministre afirma en un vídeo que el Pontífex va adveritr-lo que Satanàs "ataca els millors"

L’exministre espanyol de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, és conegut per la seves creences religioses. Una de les anècdotes més conegudes sobre el seu ultracatolicisme és que, com ha explicat alguna vegada, va reconciliar-se amb el Senyor a Las Vegas (Estats Units). Una altra, que té un àngel de la guarda anomenat Marcelo que l’ajuda fins en les tasques més trivials, com ara aparcar el cotxe. Aquesta vegada, la seva relació amb la jerarquia eclesiàstica, que arriba fins a dalt de tot, ha resultat en una nova sorpresa. Segons ha afirmat en un vídeo fet durant el confinament, i que s’ha fet viral a les xarxes, el Papa Benet XVI li va dir, en relació a l’independentisme català, que “el Diable vol destruir Espanya”.

 

Segons sembla, aquesta revelació del Summe Pontífex va tenir lloc durant una audiència que va mantenir amb l’aleshores ministre de l’Interior el juny de 2015, després que aquest demanés a Joseph Ratzinger que resés per Espanya perquè, en relació a l’independentisme, els feia “molta falta”. Fernández Díaz ja havia explicat aquesta anècdota fa uns mesos, a la presentació d’un llibre que va tenir lloc a la Universidad SEU – San Pablo de Madrid en companyia de Luis Alfonso de Borbó, besnét de Francisco Franco i pretendent a la corona francesa. En aquella ocasió, l’exministre va ser molt clar sobre les paraules de Benet XVI, que abans de ser Papa havia estat cap de la Congregació per a la Doctrina de la Fe, successora de la Santa Inquisició: “El Diable ataca els millors”, li va dir, i “sap el que ha fet Espanya al llarg de la seva història: l’evangelització d’Amèrica, el paper d’Espanya durant a Contrareforma…”

Malgrat tot, diu, el Sant Pare li va dir que tingués “confiança” perquè els “enemics de Déu i de l’Església”, per molt soroll que puguin fer i estiguin “molt presents als mitjans”, no aconseguirà destruir Espanya, que compta amb armes com la humilitat, l’oració, el patiment i la devoció a la Santíssima Verge.

Nou comentari