El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jordi Sánchez demana “perdó” pels “errors” i un vot de confiança el 14-F
  • CA

El secretari general de JxCAT i pres polític, Jordi Sánchez, ha demanat “perdó” pels “errors” comesos el darrers anys pels independentistes que ha patit la repressió per l’1-O i ha reclamat un vot de confiança el proper 14-F. JxCAT ha celebrat l’acte final de campanya a l’Ideal de Barcelona, amb una escenografia audiovisual i tints futuristes.

Sánchezs’ha mostrat confiat en una victòria del partit diumenge perquè, segons ha afirmat, hi ha “un estat d’ànim similar al del referèndum de l’1-O malgrat les limitacions, és el que hem percebut espiritualment”. Sánchez ha dit que els independentistes tenir ara “el mateix repte al davant, no són unes eleccions administratives, tenim el repte de donar una resposta de dignitat i sobretot de perseverança”. Sánchez s’ha compromès a treballar per la unitat.

A l’acte també hi han assistit els presos polítics Jordi Turull, Josep Rull i Quim Forn, a més de l’exconsellera en el Govern Puigdemont Meritxell Borràs i els exiliats Lluís Puig i Toni Comín. Turull ha estat un dels primers a intervenir i ha anticipat una victòria el 14-F perquè ha vist “un poble dempeus, que no s’ha rendit” i  ha criticat ERC sens mencionar-la: “Nosaltres som independentistes i no posem excuses, no ens aturarem per veure com ens repartim les engrunes”.

Torra critica la “gosadia” d’Illa

El president inhabilitat Quim Torra també ha fet acte de presència a través d’un vídeo a través del qual ha elogiat la campanya de Borràs perquè, segons ha dit, “ha defugit de la bronca amb un somriure”, imposant-se als seus rivals. El president inhabilitat ha centrat la seva intervenció en recordar la pandèmia i ha defensat la seva gestió: “Vam ser capaços d’anticipar-nos quan va arribar la pandèmia, vam ser creïbles i vam saber transmetre confiança a la nostra gent”. Torra ha aprofitat per criticar Salvador Illa, lamentat que tingui “la gosadia” de presentar-se com a candidat a la presidència de la Generalitat, “el govern que ell mateix va voler limitar”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Olga Boix a febrer 12, 2021 | 19:56
    Olga Boix febrer 12, 2021 | 19:56
    Que et perdoni el Papa de Roma. Com es pot ser d’esquerres i acabar a un partit supremacista. Jordi Sánchez no te principis. Tota una carrera vital llençada a les escombreries per un sou. Patètic
  2. Icona del comentari de: Dr Sallop a febrer 12, 2021 | 20:02
    Dr Sallop febrer 12, 2021 | 20:02
    Jaaaaaaaaaaaaaa !! perdó pels errors !! quins errors l'1-O oi ??
  3. Icona del comentari de: Abril Pasqual a febrer 12, 2021 | 20:53
    Abril Pasqual febrer 12, 2021 | 20:53
    No cal que demani perdó pels erros dels altres (Cup) ni per les deslleialtats dels altres (Ercs). Tampoc ningú podia esperar el grau de crueltat i la categoria degradada del personal de les clavegueres de l'estat que ha dut a terme les actuacions més cruels i injustes presidides pel tòpic més deplorable d'allò grotesc, xulo, trampós i mal covat que s'atribueix a la idiosincràsia de l'arquetip "españolito pendenciero", i que es perpetua a l'ADN de molts fatxes autoritaris i franquistes d'Ñ que trepitgen amb "zapateado maldestre i embogit" la justícia, la democràcia i els drets humans.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa