Puigneró admet que “l’estabilitat del Govern està en risc”

El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, ha admès que “l’estabilitat del Govern està en risc“. En una entrevista a El Punt Avui, ha reconegut que aquesta estabilitat ha quedat malmesa després que la CUP presentés una esmena a la totalitat dels pressupostos i que Pere Aragonès apostés per pactar els comptes amb els comuns. Així, ha assenyalat que Junts per Catalunya té “un acord amb ERC que s’ha de complir“, però s’ha preguntat en quin estat de salut es queda l’executiu en el moment que el pacte dels republicans amb els anticapitalistes “ja no existeix“.

Puigneró ha estat també preguntat per si l’acord dels republicans amb la formació de Jéssica Albiach per poder tramitar els pressupostos ha obert la porta a un futur tripartit. No obstant, el vicepresident no s’ha atrevit a fer “cap pronòstic” sobre aquesta qüestió, però sí que opina que és un “mal símptoma“. “Més que el preludi d’un tripartit, el que em preocupa és que s’hagi esquerdat el 52%, que era el que havíem de garantir en aquesta legislatura; si això es trenca, l’independentisme haurà de fer una reflexió“, assegura.

Per altra banda, el vicepresident també ha dit la seva sobre la nova llei de l’audiovisual. Més enllà d’opinar sobre la maniobra del govern espanyol de prometre unes quotes per al català que després s’ha negat a fer aplicar a les grans plataformes d’streaming internacional com Netflix, HBO, Amazon Prime o Disney+, Puigneró ha manifestat que la quota del 6% són només “engrunes”. El conseller ha recordat que l’obligació del govern espanyol és protegir les llengües cooficials de l’Estat i que ha d’entendre que el català és “una línia vermella per a la ciutadania de Catalunya”. “Potser hauríem de tombar el pressupost perquè ho aprenguessin”, ha opinat el conseller de Polítiques Digitals i Territori.

Comentaris

  TEMPS DE JUNQUERAS, TEMPS DE FERROVIALS cada dia Desembre 12, 2021 | 12:18
  El Govern es OMPLIR LA BUTXACA, que ERC I JUNTS, nomes esteu a la poliltica per robar NOMINES I FER FERROVIALS, com el vulgar junqueras el QUINQUI D'ERC
  Limonada Desembre 12, 2021 | 12:20
  Mientras el Gobierno de España nos acogota por todas las bandas, los esquerrans dándole los votos para aprobar los presupuestos. Ya se lo reclamaremos. Traidores y cobardes.
  Us explico que pretenen els corruptgents: Desembre 12, 2021 | 12:41
  Volen rebentar el Govern des de dins per tornar a fer eleccions i veure si guanyan, només els interessa el poder, la independència no està ni se l'espera com han demostrat els darrers 10 anys prUcessant cap enlloc. La consigna és crispar i confrontar als independentistes com demostren cada dia. Jo trencaria el Govern i no pactaria mai més amb corruptes prUcessistes, si cal faria un Govern amb el nas tapat amb els socialistes i al menys Catalunya tindria un Govern operatiu en lloc de una olla de grills.
  MOI, NON. MOI, NE PAS! Desembre 12, 2021 | 12:52
  EL millor que podrieu fer tot aquest govern traïdor a l'independència catalana ES PETAR I CONVOCAR ELECCIONS. A ben segur que ni la vostra família us anirà a votar.
  Puigneró dimissió Desembre 12, 2021 | 13:18
  Un tontet inútil d'aquest calibre no pot ocupar el càrrec que ocupa. Al puto carrer ja.
  Canet de Mar, el pueblo más asqueroso de Europa Desembre 12, 2021 | 13:52
  Transmitir el slogan lo máximo posible, que todo el mundo sepa dónde está la mierda supremacista que acosa a un niño de cinco años. Eso sí, ahora estos camisas pardas no irán al TEDH.
  LLARENA dPENA Desembre 12, 2021 | 18:39
  Un altre paiaso que, tot i ser de JxCAT, sembla més d'ESGUERRO AUTONOMISTA de CAT, l'antiga ERC. No li veig cap diferència respecto al seus competidors d' ESGUERRO, tot i les maniobres que pateixen continuament per part d'aquets per deixar-los fora de la vía. Son molts els de JxCAT que, com ESGUERRO, no treballen per la república catalana ni per CAT. Només treballen per manar i mantenir el seu personal d'acord amb els interessos dels seus respectius partits i no el de la ciutadania catalana. Al final, aquest home, haurà de fer i dir tantes tonteries com els seus col.legues, l'Aragonés o el Junqueres, dient ben alt a tothora bajanades que no pensa cumplir. Només per fer marketing i aparentar que son quelcom diferent però, sense fer res, que demonstri el contrari. Repeteixo, només és marketing.

Nou comentari