El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jordà diu que el Govern “no s’entregarà a inversions faraòniques” amb conseqüències ambientals
  • CA

La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, ha assegurat que la Generalitat està “oberta a parlar d’inversions, però amb rigor, respectant els espais naturals i plantejant solucions globals”. “El que no farem és entregar-nos a projectes faraònics sense denunciar les conseqüències ambientals i per a la salut”, ha advertit en un fil a Twitter després de l’anunci de la ministra de Transports de suspendre la inversió de 1.700 milions per ampliar la infraestructura. La consellera ha acusat el govern de Sánchez de fer “sobreactuacions mil·limetrades per amagar la divisió interna”.

“El Gobierno más progresista de la historia no té cap voluntat d’escoltar als catalans ni a les administracions implicades, ni de preservar els espais naturals protegits”, ha recordat en el fil a Twitter, on també considera que l’Estat “ha tornat a demostrar la seva desconnexió total amb la realitat de Catalunya”. La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural s’ha unit a Vilalta en titllar de “xantatge” el fet d’haver de triar entre la inversió o afectar els espais protegits.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Erc impostos i ferrovials, mafia junqueras el honrat a setembre 08, 2021 | 22:02
    Erc impostos i ferrovials, mafia junqueras el honrat setembre 08, 2021 | 22:02
    Jorda robar als catalans et dona plaer, quinqui d'erc impostos racistes als catalans. Junqueras el forrat, torna la pasta lladre

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa