El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Joan Vidal de Ciurana, nou secretari del Govern de Catalunya
  • CA

El santcugatenc Joan Vidal de Ciurana és des d’aquest dimecres, 13 gener, el nou Secretari del Govern de la Generalitat. Vidal havia estat el cap de gabinet d’Artur Mas d’ençà que l’any 2010 va accedir a la presidència de la Generalitat de Catalunya, càrrec que a partir del 2012 va compaginar amb Direcció General d’Afers Interdepartamentals de la Generalitat.

El santcugatenc accedint a la Secretaria del Govern de Carles Puigdemont, agafa el relleu de Jordi Baiget, que fa el salt a la conselleria d’Empresa i Coneixement, després de ser, com Vidal de Ciurana, un dels principals col·laboradors de Mas durant les últimes dues legislatures.

Amb aquest nomenament es completa la taula del consell executiu del Govern després que aquest dimars es fessin públics els noms de tots els consellers del president Carles Puigdemont.

Joan Vidal de Ciurana sempre havia estat vinculat a l’empresa privada excepte el període entre els anys 2003 i 2007, que va ser director d’Òmnium Cultural amb Jordi Porta de president.

El TOT el va entrevistar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa