El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Joan Carles I va pagar la lluna de mel de mig milió de dòlars de Felip, segons The Telegraph
  • CA

“La lluna de mel secreta de mig milió de dòlars de el Rei d’Espanya pagada per un pare deshonrat”, així titula el diari britànic The Telegraph una informació en què revela que Josep Cusí, un empresari amic de l’aleshores monarca espanyol, va pagar 269.000 dels 500.000 dòlars que va costar el viatge de Felip i Letícia a Cambodja, les illes Fiji, Samoa, Califòrnia i Mèxic. El rotatiu britànic assegura que

una empresa de la qual Josep Cusí Ferret és propietari i administrador únic, Navilot SL, va ser el testaferro del Borbó en aquesta operació. Entre altres hotels on es van allotjar, la documentació amb què ha treballat el diari cita un ressort exclusiu de Wakaya, en plena selva tropical. La factura de l’hotel va costar 33.000 dòlars. The Thelegraph, que parla d’ “una altra vergonya per al rei Felip VI” assegura que “destapa” un altre secret dels Borbons, i se’n riu dels pseudònims emprats pels prínceps per evitar ser molestats en el seu viatge: “Van usar els pseudònims poc imaginatius de “senyor i senyora Smith”.

El rotatiu també incideix en el fet que ara, aquesta subvenció del viatge seria inimaginable, “després que el seu fill hagi tallat amb el pare renunciant a l’herència”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa