Joan Carles vol celebrar el seu aniversari a Espanya

Joan Carles I té ganes de tornar a Espanya. Això és una cosa que se sap des de fa molts mesos, però el cas és que el rei emèrit espanyol vol tornar al seu país per celebrar-hi el seu aniversari, que és el 5 de gener. Segons informa aquest dijous el diari El Mundo, l’exmonarca vol passar “una temporada breu” a l’Estat espanyol. Es tractaria d’una informació que ell mateix hauria traslladat a alguns empresaris que són amics seus.

Per altra banda, segons informa el diari El Español, la intenció del pare de Felip VI era tornar a Espanya per poder celebrar el Nadal amb la seva família, però finalment el rei emèrit hauria acceptat arribar al seu país més tard per tal de no interferir amb el discurs que el seu fill pronuncia per Cap d’Any. La Zarzuela hauria demanat a l’exmonarca que esperés uns quants dies abans d’arribar a Espanya per tal de no esquitxar Felip VI de les seves presumptes irregularitats financeres. Segons apunta aquest mitjà, tampoc ajudaria el fet que Podemos i el mateix president del govern, Pedro Sánchez, hagin fet declaracions contràries als actes de Joan Carles I.

Aquest mitjà explica que la intenció de Joan Carles I és poder reunir-se amb els membres de la família reial més propers a ell. És a dir, les infantes Cristina i Elena. I, fins i tot, la seva dona Sofia, tot i haver-se distanciat encara més després que es conegués la relació que l’exmonarca havia mantingut amb Corinna Larsen. De totes maneres, el dia 5 de gener també és una data una mica complicada, ja que l’endemà Felip VI ha d’assistir a la Pasqua Militar. També cal recordar que actualment l’estat de salut de Joan Carles I és força delicat. Fa un any es van publicar unes imatges del rei emèrit caminant a Abu Dhabi, i es podia veure que es troba en un estat molt fràgil.

Comentaris

  X2 Desembre 16, 2021 | 11:34
  Fora borbons, fora lladres feixistes
  Gonzalo Desembre 16, 2021 | 13:08
  Muy bien hecho, nuestro Rey a hacer frente a los lazinazis, como debe de ser. La Monarquía defiende los valores democráticos, com siempre ha hecho.
   Manalic Gener 06, 2022 | 17:06
   Si Nuestro ɹǝᴉ ladron
  Cati Desembre 16, 2021 | 13:18
  Un pais de lladres ,xoriços ,mafiosos i xusma
  Luisnomeacuerdo Desembre 16, 2021 | 13:48
  Ale y aquí a hechar mierda sobre la Monarquía de todos los españoles. La estupidez de los fascistas independentistas solo es superada por vuestra maldad, seguid así que vais bien. MALOS
  Porki porki Desembre 16, 2021 | 14:49
  Nuestro rey
   Manalic Gener 06, 2022 | 17:07
   Si Nuestro ɹǝᴉ ladron
  A LUISNOMEACUERDO Desembre 16, 2021 | 21:11
  ES VEU Que no te'n recordes de que els Borbons es reguen amb la seva propia femta que s'arruixen. S'ho fan ells solets, no cal res més.
  Doctor Strangelove Desembre 17, 2021 | 11:17
  Els nazilazis volen destruir el meu model de vida, on sí, sí, visc molt bé i em foto mariscades, la millor carn i els millors vins, i què? Ho faig perquè em guanyo molt bé la vida, i per què me la guanyo tan bé? Doncs, perquè, a més a més del talent què tinc, també treballo, poc però el que faig ho faig amb excel·lència. Així que prou, deixeu viure al que us paguem la festa, només volem això viure tranquils! Doc
  omega Desembre 17, 2021 | 12:41
  Bàrbara i el rei, Angel Crist, el circ i el xoriço de Escanya

Nou comentari