Canadell reclama passar ja a la fase d’embat democràtic

El diputat de Junts adjunta un fragment de l'acord entre ERC i JxCat

El diputat de Junts per Catalunya Joan Canadell ha demanat passar a la fase de “nou embat democràtic que permeti la independència“. En una piulada publicada al seu compte de Twitter, assenyala que l’acord de Govern entre Esquerra Republicana de Catalunya i Junts per Catalunya té “dos punts importants“: “El procés de negociació amb l’Estat, amb unes possibilitats d’èxit molt limitades” i “plantejar un nou embat democràtic que permeti la independència”.

Segons ell, després que aquest cap de setmana el president de la Generalitat a l’exili, Carles Puigdemont, hagi estat detingut per la policia italiana i posteriorment posat en llibertat per la justícia, queda clar que “ja hem d’anar per la segona”. Canadell adjunta a la seva publicació un fragment de l’acord entre aquestes dues formacions en el qual s’especifica que els dos principals partits independentistes “són conscients que el procés de negociació amb l’Estat té unes dificultats enormes i unes possibilitats d’èxits molt limitades en especial si no aconseguim incrementar la nostra força negociadora”.

Canadell assenyala un fragment en el qual es diu explícitament que cal “seguir treballant” per tal de en un futur poder “plantejar un nou embat democràtic” que permeti assolir la independència de Catalunya. “Cal treballar totes les vies democràtiques que ens permetin forçar democràticament l’Estat a la resolució del conflicte”, diu explícitament el document.

Unes hores abans, Joan Canadell va publicar una altra piulada al seu compte en el qual assegurava que “l’enemic número 1 de l’Estat espanyol tornarà a estar en llibertat aquesta tarda”. Segons aquest diputat de Junts per Catalunya, això suposa entrar en un escenari en el qual “s’ha d’aprofitar i tornar a recuperar la força que teníem a l’octubre de 2017”. Joan Canadell es caracteritza per haver apostat sempre per una via unilateral per tal d’aconseguir la independència del nostre país.

Comentaris

  Democracia 25/09/2021 2:35 pm
  I que coi es l'embat democratic? Algú ho pot explicar d'una vegada?
   Així 25/09/2021 5:23 pm
   Aparcar temporalment la ideologia dels partits fins assolir l'objectiu. Llista conjunta de partits i entitats. Estratègia secreta i conjunta de control del territori i bloqueig institucional i estatal a tots nivells. Pla secret per aixecar la suspensió temporal de la DUI i organitzar la defensa del parlament i institucions del país amb la mobilització general. Pla secret per fer fora les forces d'ocupació i afrontar la reacció violenta de l'estado podrit. Tots hi serem.
    Realitat 25/09/2021 10:00 pm
    Noi, no es pot aixecar la Dui de manera secreta, s'ha de portara abans al parlment. I com organitzes desenes de milers de persones de manera secreta? Tot es fum i paraules boniques, pero res de res.
  david 25/09/2021 3:45 pm
  si durante esta fase algunos radicales le queman alguna de sus gasolineras...pasará algo? pregunto
   ui 25/09/2021 5:24 pm
   Als bombers i als Mossos no els agrada la teva idea.
   joan 25/09/2021 5:24 pm
   A los fachas que siempre van sembrando el pánico en Catalunya nunca les pasa nada. Cosas de Francoland
   Juez 25/09/2021 5:59 pm
   Que te llevaremos a juicio por incitar al odio.
   Wasser 25/09/2021 7:11 pm
   Doncs ja sabrem que un dels possibles inductors, aspirant a terrorista, ets tú. Gràcies per l'avís!
  LLARENA dPENA 25/09/2021 6:12 pm
  Molt d'acord, conseller. Ara és questió que JxCAT començi a fer quelcom atés que, si repeteixen el que vol fer ESGERRO AUTONOMISTA de CAT, l'antiga ERC, ningú mourá un dit per continuar endavant amb el projecte indepe. I dic aixó perquè, així com tinc clarísim que ESGERRO, amb el seu mentor, en Junqueres seguit per l'Aragonés, d'independència no volen saber res, tampoc veig enlloc que, a banda de moltes paraules i discursets, JxCAT, estigui per la feina.
  A david 25/09/2021 6:55 pm
  Vete a quemar a tu españa, indeseable franquista
  Anna C. G. 25/09/2021 9:22 pm
  Totalment d'acord. Cal passar a l'embat democràtic i deixar de marejar la perdiu amb una taula de diàleg que només representa a una part de l'independentisme.
   Ara toca, i així s'ha pactat, taula de diàleg! 26/09/2021 4:32 am
   Els corruptgents que fagin el que vulguin quan manin, fins ara hem vist que no han estat gaire efectius els últims 10 anys. Bueno, han estat molt efectius per escaÑa quan han manat, només han prUcessat cap enlloc.
   Un batxiller foll poc preparat ha de marcar el ritme al Govern??? 26/09/2021 4:46 am
   Va trigar setmanes a donar el resultat de l'1-O, segons a suspendre la DUI, i hores a fugir deixant-ho tot enmerdat. Va prometre tornar si guanyava les eleccions i encara l'esperem, ens va deixar com hereu al pallasso Torra... Ara vol recuperar el poder? Amb mi que no hi compti!
  Una preguntita. 25/09/2021 11:48 pm
  Cuando la ghp de la Núria Pla pedía "fuego",¿ Se refería a quemar las gasolineras de este otro ghp?.
  Una preguntita. 25/09/2021 11:49 pm
  Cuando la ghp de la Núria Pla pedía "fuego",¿ Se refería a quemar las gasolineras de este otro ghp?..
  Un batxiller foll i poc preparat vol manar al Govern que hem votat? 26/09/2021 4:58 am
  Va trigar setmanes a donar el resultat de l'1-O, segons a suspendre la DUI, i hores a fugir deixant-ho tot enmerdat. Va prometre tornar si guanyava les eleccions i encara l'esperem, ens va deixar com hereu al pallasso Torra... Ara vol recuperar el poder? Amb mi que no hi compti!
  Gonzalo 26/09/2021 1:35 pm
  Esta vez, el 155 os lo meteremos antes. Ilegalización de partidos separatistas y tema resuelto.

Nou comentari