Asens demana “un canvi de posició” del PSOE per poder perseguir Joan Carles I

El portaveu d'Unides Podem al Congrés insisteix a "reformar" el delicte de sedició

El portaveu d’Unides Podem al Congrés, Jaume Asens, ha dit aquest divendres que ja és hora que el PSOE faci “un canvi de posició” i deixi de protegir la Casa Reial, i en conseqüència Joan Carles I, per tal de poder perseguir el rei emèrit, després que aquest divendres s’hagi fet públic que el pare de Felip VI hauria guanyat molts diners exercint com a comissionista internacional. “Hem d’arribar fins al final perquè ha de seure al banc dels acusats”, ha manifestat Asens en una entrevista als Matins de TV3.

Per altra banda, Asens ha insistit en la reforma del delicte de sedició. “L’agenda de la desjudicialització no es pot frenar, perquè aquest delicte és una bomba; ahir van ser els independentistes, però demà poden ser sindicalistes, les activistes de la PAH, etcètera. És un delicte desfasat”, ha assegurat. El portaveu d’Unides Podem ha dit que és un delicte amb el qual “t’has de sentir vinculat a la necessitat de reformar-lo“. En aquest sentit, ha dit que al PSOE no li poden “tremolar les cames” davant del que digui el PP i VOX sobre aquesta qüestió.

“Ens hem de coordinar cada cop més amb ERC per intentar que el PSOE no s’aparti d’un determinat camí i miri cap a la dreta, que és la seva pulsió natural“, ha afirmat també Asens en aquesta entrevista. També ha lamentat que el preu de la llum augmenti continuament. “Una situació tan dramàtica, que afecta tantes famílies, empreses i autònoms, requereix polítiques valentes i urgents. La nostra proposta, entre altres, és una empresa pública d’electricitat. A Barcelona ja s’ha fet, i també a França i Alemanya”, ha afegit.

Comentaris

  amb comu no podem 03/09/2021 9:46 am
  au va jaumet, toca de peus a terra, que el successor del paco, ho continua tenint todo atado y bien atado
  Carrasclet 03/09/2021 11:30 am
  Has de ser «realista», el referèndum d'autoderminació no es viable (sic), i reformar el Reino és impossible. Només la unilateralitat és el camí. Fins i tot el teu «realisme soviètic» et porta a obtenir la independència pels nostres mitjans. Sigues realista, sigues independentista.
  fat boy. 03/09/2021 1:44 pm
  I als sicaris del Borbo tambe, si no es molestia, que aquest no saltava tapies per robar gallines.
  A n'Asens 03/09/2021 5:54 pm
  Asens, això és tracta d'un afer intern espanyol, perquè no els hi deixes per a més endavant ?
  Pel bé comú 03/09/2021 5:58 pm
  Si Asens vol perdre de vista el borbó i la borbonalla el millor que pot fer és remar per a aconseguir la república catalana i deixar-se de romanços i ajornaments espanyols. La resta és tocar el flabiol i embolicar la troca per arribar enlloc.

Nou comentari