Irene Montero defensa celebrar les eleccions el 14-F

"La pandèmia no ha de ser una eina per afavorir interessos electorals", diu la ministra

La ministra d’Igualtat, Irene Montero, ha defensat aquest dimecres la celebració de les eleccions catalanes el 14-F perquè al seu entendre la pandèmia no ha de servir com a “eina per afavorir uns o altres interessos electorals“. Segons Montero, malgrat que el Govern es plantegi un endarreriment això “no ha de passar” i la ciutadania catalana “exigirà” celebrar les eleccions a la data prevista “perquè tenen ganes de poder decidir qui volen que assumeixi el govern de la Generalitat en els pròxims mesos“.

En una entrevista a Radiocable, Montero ha insistit a defensar els indults als presos independentistes. “Creiem que el fet que hi hagi polítics catalans a presó no ajuda a la resolució del conflicte polític i a Catalunya, i això és un amplíssim consens a Catalunya amb independència del partit que es voti”, ha dit.

En tot cas, segons Montero, les eleccions catalanes “han de donar peu a un govern que marqui un camí de progrés i reconeixement de les crisi territorials i de voluntat de dialogar per resoldre-les“. “Jessica Albiach és la candidata que farà possible que es construeixin les majories institucionals i socials per afavorir el diàleg i trobar aquests consensos”, ha dit.

Comentaris

  Llobregat 13/01/2021 2:51 pm
  Desde su chalet de Galapagar no se entera que la mayoría de catalans quiere independentista y no un gobierno institucional de PPsoe Comun's C'nos Vox.
  Ramon 13/01/2021 11:45 am
  Què és, "Irene Montero"? Una marca?
   Gonzalo 13/01/2021 12:37 pm
   Irene Montero es ministra de Igualdad. Y usted quien es, sr. Ramón Sanglés?
   Esumal 13/01/2021 12:16 pm
   Aquesta dona es una capgirada. Diu representar el contrari del que fa.

Nou comentari