Interior assegura que els cotxes de la Guàrdia Civil davant Economia estaven "tancats"

El govern espanyol aprofita una resposta parlamentària per remarcar-ho
Un agent de la Guàrdia Civil abandona el departament d'Economia | ACN

 

Els cotxes de la Guàrdia Civil estacionats davant la seu d'Economia durant els fets del 20 i 21 de setembre de 2017 estaven "tancats". Així ho informa el ministeri de l'Interior a través d'una resposta parlamentària al senador d'EH Bildu, Jon Iñarritu, que va preguntar sobre la troballa per part dels Mossos de motxilles amb material i munició de la Guàrdia Civil al cementiri de Montjuic, els mateixos dies. 

 

La resposta al senador detalla que aquest material "va ser robat per la força de l'interior dels vehicles oficials que estaven tancats i estacionats a la porta del lloc on es trobaven prestant el servei". Per altra banda, diversos testimonis que es trobaven al lloc com l'aleshores diputat de JxSí Lluís Llach,  han assegurat que els vehicles amb armes a l'interior estaven "oberts".  De fet, en les diligències judicials consta la troballa del material però també destaquen que "no hi havia denúncia de robatori". 

 

En la mateixa pregunta, Interior admet que "no té constància de quan es va produir el robatori" però sí que a les 19:30 del 21 de setembre van tenir constància que les motxilles es trobaven a la comissaria dels Mossos de Sants. Una troballa que va fer, tal i com va explicar el Món, el guarda de seguretat del cementiri de Montjuïc. 

 

Iñarritu, a través de Twitter, s'ha mostrat sorprès per la resposta i que facin constar que els vehicles estaven tancats quan no era motiu de la pregunta parlamentària. "Excusa no demanada, acusació manifesta", ha apuntat. 

 

 Comentaris
Pilar
No en treuran pas l'aigua clara. Tot és un "paripe" diguin lo que diguin, la sentència ja esta pactada. ????????????
Claravalls
Aneu-vos-se'n a la merda colla de assassins.Fora la guarra zivil de Catalunya.No us volem bèsties humanes.Marxeu a cascar al vostre estimat país...fora de Catalunya rates franquistes.Ens importa una merda el que digueu...porcs criminals. Catalunya no és ni serà mai España.//*// Som República.//*//
Tal com raja
Menteixen cada vegada que obren la boca.
Hi ha vídeos que em vist tots
i es veu el contrari.
JordiP
Mentida segura. Sempre s'ha dir que els vehicles eren oberts i hi han declaracions de persones del servei d'ordre que afirmaven que eren oberts i que es van preocupar de vigilar-los discretament. Ara, Interior intenta establecer una nueva pseudorealitat en un document que no feia al cas però que utilitzaran com a "prova" a l'hora del judici a Trapero. Són una colla de gàngsters. Espero que els de l'ANC i l'Omnium s'apressin a buscar i consolidar testimonis de la realitat real. Per si aca.
X*2
Com sempre, aquests viuen de mentides
La mafia española.
Esta claro que es todo un montaje policial para acusar de violencia al independentismo. Las ganas de ser independientes cada vez son mayores cuando uno ve la sinvergüenceria y bajeza moral de este estado corrupto.
Mal parits, aixo
Mar 351
I darrera els Patrol i havia un Peugeot gris amb una "braga" policial al tablier; ben a la vista, per que quedes ben clar que era un cotxe dels put-- Polis. A qui volen enganyar; ja vàrem veure el que van fer a la seu de la CUp i el que buscaven; merder i il·legalitzar la CUP. Ñ es una merda.
Pel broc ample
Són una banda de fills de la gran puta , han mentit , menteixen i mentirant i no passa res.
JFK
Sí, també el fiscal deia que davant d'economia el 20-S: "Yo creo que es fácilmente imaginable que alli NO se quedan dos Guardias Civiles ante 30.000 personas ...". I sí, hi havia dos Guàrdia Civils i Mossos davant de la porta d'economia fen guàrdia. Aquest vídeo ho demostra: https://youtu.be/SmDLBJ9Ali0?t=1290
Me gustaría saber si ellos son concientes de que no tuvieran a los jueces sacándolos de la mierda que pasaría? Estos tienen la ESO ....
JordiP
Molt bé. I, un cop demostrat amb la tira de testimonis que els cotxes eren oberts, quines mesures prendrà Interior contra el ministre o qui signa aquest mentider document? I, si això es demostra que es mentida, quina credibilitat tenen els informes del tinent coronel Baena de la GC? Es que no es veu ben clarament que tot és un fastigós muntatge com els de la KGB, però molt més cutre?

envia el comentari