VÍDEO | L’insult d’un diputat de Vox a una diputada del PSOE

La diputada de Vox Macarena Olona increpa una periodista després de l'insult del seu company

L’insult del diputat de Vox José María Sánchez García ha paralitzat el ple del debat d’avui al Congrés en negar-se a marxar de l’hemicicle. Sánchez García li ha dit bruixa a la diputada del PSOE Laura Berja quan aquesta parlava en favor d’una proposició de llei per a penalitzar l’assetjament que pateixen les dones que van a clíniques per avortar.

El ple ha hagut d’aturar-se perquè el diputat de Vox es negava a marxar de l’hemicicle, com li demanava el vice-president primer de la mesa, Alfonso Rodríguez. El diputat del partit d’ultradreta liderat per Santiago Abascal s’ha negat també a demanar disculpes per l’insult, el que ha retrassat la celebració del ple. L’escàndol s’ha traslladat als passadissos fins que el diputat de Vox finalment s’ha retractat i el ple s’ha reactivat.

La portaveu de Drets Socials del PSOE, Sònia Guerra, ha assegurat que Vox vol que les dones “tornem a l’edat mitjana” “Des de Vox l’insulten, dient-li “bruixa””, ha lamentat en un tuit en suport de la seva companya de files.

L’incident, però, no ha acabat aquí. En acabar el ple, la diputada d’ultradreta Macarena Olona ha reaccionat molt malament a les preguntes dels periodistes, que la interpel·laven sobre l’insult del seu company de partit. Olona ha passat de llarg mentre una periodista li preguntava sobre si li sembla bé que se li digui bruixa a una periodista. S’ho ha repensat, però, i ha donat mitja volta. En arribar fins a la periodista li ha etzibat “ha fet vostè la mateixa pregunta quan a mi m’han agredit en aquest mateix Congrés?”. “M’han dit feixista a poca distància i amb risc d’agressió, ha fet vostè la mateixa pregunta?” ha insistit de forma molt agressiva.

Olona ha exigit a la periodista que li contestés d’una manera molt agressiva: “Et pregunto de forma directa”. “Sí o no, respon”, li ha cridat a pocs centímetres de la cara. En no rebre resposta ha marxat.

Comentaris

  fat boy 21/09/2021 7:52 pm
  Typical Spanish.
  Doctor Strangelove 21/09/2021 8:20 pm
  La Olona aquesta sí que val, i els té ben posats! Aquests no són periodistes són simples sicaris partidistes! Un periodista de veritat és imparcial, però és clar, només cal veure la Secta i coses similars per veure la degeneració d'aquesta professió! Tot va començar amb "la momia", sí un paio, que és germà de l'últim candidat sociata a la presidència de la comunitat de Madrid! Suposo que sabeu de qui parlo! Doc.
   Lionel Mandrake 21/09/2021 10:29 pm
   El doctoret poca-solta sempre es retrata, farts d'ultradretans del xovinisme espanyol, que ell sap representar molt bé com a espècimen babau d'aquesta fauna.
   GAVANENC 22/09/2021 9:18 am
   Suposo que tu també vas estar a Chueca, no.? Sou una colla de merda feixista....
  Tano 21/09/2021 8:22 pm
  Gentuza asquerosa.
  Gonzalo 22/09/2021 6:40 am
  Bruja es un insulto???? Pues si que tienen la piel finita......
  ton c. 22/09/2021 7:31 am
  franquistes en estat pur, qui ho deia alló de lA RECONCILIACIÓ'
  en fi 22/09/2021 1:35 pm
  normalitat absoluta, en un país, que a dia d'avui, el franquisme està molt present, la democràcia, la justícia, el respecte i els drets a les persones, brillen per la seva absència. España un país de pandereta, amb una "democràcia" de fireta

Nou comentari