Una "incoherència" en l’escrit, el motiu de Torrent per no tramitar la modificació de la Llei de Presidència

La Proposició de Llei de JxCAT té peticions contradictòries
La reunió de Mesa d'avui

Una de les notícies de la Mesa del Parlament celebrada aquest matí és que no ha admès a tràmit, de moment, la proposició de Llei per modificar la Llei de Presidència que JxCAT va registrar la tarda de divendres passat. Fonts de la Mesa expliquen que el rebuig no és polític sinó que té un defecte formal que només pot subsanar el grup impulsor, JxCAT, i per tant, és millor no incloure'l i instar a què els junters l'esmenin. 

 

 

Negre sobre blanc, segons la Mesa hi ha dues demandes contradictòries. Per una banda, es demana la tramitació per lectura única i, per l’altre, per urgència extraordinària. Són dues peticions incoherents perquè el procediment d’urgència extraordinària implica reduir un terç els terminis. En canvi, en el tràmit de lectura única els terminis existents són externs i no es poden reduir.


 

La no inclusió del punt és, per a la Mesa, una oportunitat per tal de JxCAT arregli les coses i d’aquesta manera s’estalviï que la iniciativa quedi tombada a la primera de canvi. 

 
Comentaris
TORRENT TRAIDOR
ERC TRAIDORS
us demano ....
Per favor : podeu deixar de fer mes el ridicul ??
Ramon
ERC és a Espanya el que el tàndem Rosell-Bartomeu va ser i és al nuñisme.
Pedro
Esta claro lo que busca erc; torpedear el proces ellos mismos. Que son submarinos camuflados en la direccion de erc. Así nuevamente perderan un monton de votos y asi van paralizando las ansias de libertad de este pueblo. Erc traidores. Su direccion claro! Viva la CUP y puigdemont! Visca la República Catalana

envia el comentari