Iñarritu pregunta per què la policia va requisar peces de roba grogues als seguidors del Boca Juniors

L'executiu respon que es van impedir objectes amb "risc evident per a la seguretat"
El senador d'EH Bildu Jon Iñarritu | Europa Press

El senador d'EH Bildu Jon Iñarritu ha preguntat al govern espanyol per què la policia va comissar samarretes, bufandes i peces de color groc a seguidors de l'equip de futbol argentí Boca Juniors abans de la celebració de la final de la Copa de los Libertadores el 9 de desembre a l'estadi del Real Madrid. Iñarritu ha preguntat qui va donar l'ordre i ha recordat que el PSOE va criticar el PP quan estava al govern i hi va haver una acció similar en un altre estadi madrileny. "Té el govern algun problema amb el color groc? Estima prohibir-lo?", pregunta també el senador basc. L'executiu ha respost per escrit al senador que es van impedir objectes amb "risc evident per a la seguretat".

 

No ha respost específicament, en canvi, altres preguntes d'Iñarritu, com ara si preveu emular el govern malaisi, que, segons indica el senador, el 2011 va declarar il·legal vestir de groc perquè era el que utilitzava un grup d'activistes de l'oposició. L'executiu encapçalat per Pedro Sánchez simplement indica que "com en qualsevol altra celebració esportiva", es va impedir l'entrada al recinte d'objectes amb risc "evident" per a la seguretat i integritat dels assistents al partit de futbol, "amb independència del color que tinguessin".Comentaris
Yago
Si una camiseta, una bufanda, unos guantes son: "risc evident per a la seguretat". a partir de ahora habrá que ir a los estadios en "pelotas", no?
Espanya una merda de país represor dictador i mafiós
Valdric
Perquè ells" no piensan , obedecen ordenes " i tot lo groç esmaterial perillós . Em pregunto com s'ho fan per fotre's un parell d'ous ferrats ; potser és posen ulleres de sol ?
Ferran
Ya se sabe que es el color del diablo, y lo hicieron para protegernos, como no podía ser de otra manera...somos un país único y singular (porque si hubiera otro, ya habríamos destrozado el planeta a golpe de cojonada.
Catalana
Doncs per això que treguin el color groc de la bandera espanyola,que és una bandera molt i molt perillosa
Kadra
És evident que Espanya no és una dictadura. Perquè no en sap. No té el nivell. Les dictadures de veritat no farien tant el ridícul.
Pako Jones Menda
La catedra de burrologia está a la URJC?

envia el comentari