Illa urgeix a la formació d’un Govern: “Estem veient un espectacle que no ens mereixem”

El líder del PSC aposta per combatre Vox "amb arguments i no amb pedrades ni shows"

El cap de files del PSC al Parlament, Salvador Illa, ha urgit a la formació d’un Govern. “Estem veient un espectacle per part d’algunes formacions polítiques que no ens mereixem els catalans i catalanes”, ha etzibat. El líder dels socialistes ha insistit que Catalunya necessita un executiu nou, amb “plenitud de funcions”, que ha reclamat que es formi “el més aviat possible”. Illa ha insistit que vol optar a un debat d’investidura. D’altra banda, l’exministre ha apostat per combatre Vox “amb arguments i no amb pedrades ni shows”, després que el bloc sobiranista s’hagi posat d’acord per intentar evitar que el partit d’extrema dreta tingui un senador per designació parlamentària. Illa ha fet aquestes declaracions abans de l’inici del cicle de debats sobre l’etapa post-covid organitzat per la Fundació Carmen Chacón al Recinte Modernista de Sant Pau, aquest dijous a la tarda.

Comentaris

    Luna Barceló 16/04/2021 12:38 pm
    Potser hauria de recordar l'espectacle que vostè i el govern de Sánchez van mantenir durant molts mesos amb el tema més important de les darreres dècades pel que fa a Salut. Van tenir sense confinar als ciutadans, sense reforçar la sanitat, comprant material sense homologar, sense escoltar els experts sanitaris, sense contestar les preguntes del presidents/es de les diferents Comunitats ... com pot demanar amb urgència la formació d'un govern a Catalunya?? Vostè primer faci examen de consciència i recordi tal dia com avui ara fa un any Catalunya tenia 38.316 positius havien traspassat 7.097 persones i a l'estat eren a punt de ser 192.000 positius i 19.130 morts i sap una de les causes no tancar Madrid i Barcelona. Vostè no pot parlar perquè no va saber fer front a una emergència sanitària prioritzant els diners i la seva plaça de polític. Una vergonya! Encara no sé com hi ha gent que pot confiar amb vostè i el seu partit.
    Amb illa la democràcia perILLA 15/04/2021 10:05 pm
    illa xerres massa, i evidències que ets un irresponsable, va ja tardes en presentar-te, va illa va. Menys xerrameca i més fets, això si responsables Arguments per combatre vox, la democràcia. Però no cada vegada ets menys demòcrata i més feixista

Nou comentari