Illa s’aferra al ministeri: “Estic centrat al 101%”

El candidat del PSC diu que és la taula de partits qui ha de decidir si es mantenen els comicis o s'ajornen

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha reiterat que seguirà exercint el càrrec fins que comenci la campanya electoral del 14-F. “Estic centrat al 101% en la lluita contra el virus”, ha assegurat Illa aquest dimarts en roda de premsa després del Consell de Ministres. El candidat del PSC a les eleccions catalanes ha dit que és “ministre a temps complet”. “Seguiré exercint les meves funcions fins que comenci la campanya”, ha insistit. Illa ha evitat pronunciar-se sobre la conveniència de celebrar els comicis amb l’actual situació sanitària i ha dit que és la taula de partits qui ho ha de decidir. El ministre de Sanitat ha opinat que cal prendre la decisió d’ajornar o mantenir la data de les eleccions en aquest espai “per consens”.

Comentaris

  Ricard 12/01/2021 4:11 pm
  Comèdia annexionista
  Ramon 12/01/2021 4:29 pm
  Sí, ara arregla-ho!
   Delfí Artós 12/01/2021 5:25 pm
   Ai, Ramon ! Les coses que neixen espatllades no es poden pas arreglar, s'hi ha de posar pedaços o canviar-les. Prou que ho sabem que el "cupo catalán" al govern espanyol, l'han volgut reciclar, degut a la difusió mediàtica sobtada que ha tingut l'ex-batlle de la Roca del Vallès degut al fenomen de la malaltia còvid-19, en candidat a la Presidència de la Generalitat del Nord o número u de la llista electoral, pel poc entusiasme que presentava entre els seus el treballador infatigable del partit Iceta i substitut de Navarro Pere. Ara els caldrà evitar a corre cuita no carregar-se un candidat i un ministre alhora, però, per a això ja tenen o tenien Iceta.
  Cara dura 12/01/2021 4:34 pm
  Irresponsable, si fos així com tu dius, no dimitiries. La vagancia apressa del mentor miguel izeta, t'ha calat
  josep 12/01/2021 4:55 pm
  farsant genocida
  Fent de ministre ell ja està fent campanya, quan més surti com a tal més es promociona electoralment. 12/01/2021 5:36 pm
  Exactament com varen deixar, fins i tot fomentar, que Vox es promociones actuant com a acusació particular. Més visible era més vots treia (i traurà). Ara a l'Illa se li està també confeccionant a mida el carisma que necessita com a candidat i unes virtuts polítiques que en realitat no té, vist que fins ara el que ha tingut ha sigut només el carisma d'un plat d'arròs bullit.
  Joan T. 12/01/2021 7:57 pm
  Com a bon sociata, menteix
  Bot 12/01/2021 9:06 pm
  Illa rima amb mandonguilla
  uno que vive en Tabarnia 13/01/2021 10:30 am
  vols dir? perque amb les mesures que preneu, no ho sembla pas, sembla ser que les desicions les prent el conserje del ministeri, amb tot els meus respectes per el Sr, ojala que fora aixi penso que tindria mes sentit comu que el Illa i la troupe

Nou comentari