El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Illa no preveu canvis ideològics després del congrés perquè l’actual “dona bons resultats”
  • CA

El líder del PSC al Parlament, Salvador Illa, assegura que el partit no canviarà la línia ideològica que està seguint després del congrés extraordinari que se celebrarà d’aquí a quinze dies, perquè “està donant molt bon resultats”. Illa ha explicat que els membres del PSC “se senten còmodes” amb la línia que està marcant el partit i aposta que el congrés serveixi per “preparar-lo per governar Catalunya”.

El futur primer secretari del PSC ha tornat a carregar contra el Govern “dividit” que té Catalunya i s’ha tornat a posicionar com alternativa. Tot plegat en la inauguració que s’ha fet a la Casa de Cultura de Llançà de l’agrupació local socialista Llançà-Portbou. “En aquest congrés no pertoca tocar la línia política”, així s’ha expressat el que serà el futur primer secretari del PSC, Salvador Illa.

El líder socialista ha explicat que durant els propers dies anirà explicant el seu projecte a les diferents federacions del partit i ha reconegut que espera un congrés extraordinari “tranquil”. “Escollirem una nova direcció i ho farem tots junts, sumant i posant el partit en una posició per governar Catalunya”, ha dit.

Illa ha explicat que “és molt important eixamplar el partit” i per això ha volgut estar present a la inauguració de l’agrupació socialista de Llançà-Portbou. El futur primer secretari del PSC ha tornat a carregar contra el Govern que veu “trencat i dividit”. “Hem comprovat més aviat del que esperàvem que la majoria de la investidura s’ha trencat i que ha aparegut fràgil. Per això el que cal és construir una alternativa”, ha conclòs Illa. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa