Illa en un acte a Madrid sobre Ayuso: “És el fanatisme i l’antipolítica”

El líder del PSC considera que "la dinàmica de crispació" de Catalunya "s'està instal·lant a Madrid"

El candidat del PSC a la Generalitat, Salvador Illa, ha carregat contra l’actual presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, en un acte a la capital de l’estat espanyol. Illa ha assenyalat que el govern d’Ayuso ha estat “deslleial” en la pandèmia i adverteix que la mandatària popular representa “el fanatisme, l’espectacle i l’antipolítica”. “No fa falta que us digui on porta tot això”, ha remarcat el líder del PSC. En un acte en suport al candidat socialista a la comunitat de Madrid, Ángel Gabilondo, Illa també ha advertit que “la dinàmica de crispació que hi ha a Catalunya s’està instal·lant a Madrid” i ha demanat “no fer cas” aquells que els demanen “escollir entre trinxeres”.

El candidat del PSC a la Generalitat ha reivindicat “la moderació” com a mètode de fer política “i fugir dels extremismes”. “Actualment el més revolucionari és ser sensat”, ha etzibat Illa. En aquest sentit, el líder socialista ha fet un discurs comparant la situació política de Catalunya amb la de Madrid. “Coneixem bé la dinàmica de la crispació a Catalunya. Un govern a qui no li interessa la gestió i que ens fa tornar a les urnes per pura conveniència”, ha assenyalat.

Illa dona per fet que tant en una comunitat com en una altra, si poden sumar, intentaran fer govern i “tornaran els extremismes i la divisió”. “Els hem de dir una cosa. S’ha acabat la broma. Ho vaig dir al Parlament de Catalunya i ho repeteixo aquí. El canvi de veritat és defensar amb passió l’estabilitat i la solidesa en el govern”, ha reblat.

Defensa de la gestió sanitària

En el seu discurs, Illa també ha defensat la gestió que ha fet el govern espanyol de la pandèmia, tant des d’un punt de vista econòmic com sanitari. En aquest punt, tant Illa com Gabilondo han carregat contra Isabel Díaz Ayuso per haver tancat els ambulatoris durant la Setmana Santa i han recordat les “males xifres” epidemiològiques que presenta la Comunitat de Madrid.

Finalment, el candidat del PSC ha demanat el vot majoritari per Gabilondo per tal que no hi hagi “el govern de Colón” a la capital de l’Estat i “deixar enrere el declivi social i polític que ha patit els darrers anys” la comunitat de Madrid. “Volem que Madrid torni a ser el mirall on la resta d’espanyols ens podem mirar una altra vegada”, ha conclòs.

Comentaris

  fat boy 04/04/2021 12:47 am
  Han comencat els putxinel.lis. El Ladilla donant bastonades al dimoni Ayuso. Pica-la, pica-la fort. Mentrestant els Brufaus i les Koplowitz amagats al darrere dirigint la comedia.
  Pep 03/04/2021 9:35 pm
  Este tío es un impresentable.
  Està comparant a la IDA amb l'independentisme? 03/04/2021 6:43 pm
  Segons el relat dels crispadors unionistes de que l'independentisme és crispador i etc si que l'està comparant. A la IDA li pot agafar un patatús!!! Pitjor insult per a ella no el podia trobar!
  Ajo y agua. 03/04/2021 6:05 pm
  A los lumbreras que criticais a Salvador Illa, deciros que ha ganado las elecciones en cataluña con mas votos y escaños que los otros dos partidos de la mentira y la corrupción, ala iros donde picó el pollo.
   Ricard 03/04/2021 8:01 pm
   Un estranger...
    Ramon 03/04/2021 9:36 pm
    No, no. Aquest tal Illa no és estranger. Ell és un botifler, un coscubiela, un traïdor. Estrangers, colons espanyols, en són els que l'han votat.
  Avia 03/04/2021 5:13 pm
  No ten,s vergonya Illa. Cap respecte
  Piolin 03/04/2021 4:53 pm
  Er Zalvaor Isla ...parlant de Catalunia des de Madriz.
  Ramon 03/04/2021 3:58 pm
  El màxim culpable de la pitjor gestió de l'epidèmia en tot el món mundial té la santíssima barra de criticar que la província de Madrid en concret té "males xifres".
  Carles BCN 03/04/2021 3:54 pm
  Salvador. Per por a la Sra. Ayusa no us vàreu atrveir a confinar Madrid a inicis de març del 2020 i la conseqüència ha estat una de les pitjors gestrions de la Covid de tot el mon. La teva paraula no val res. Com a persona i com a polític ets responsable de la mort de moltes persones.
  Ricard 03/04/2021 3:54 pm
  És una meravella ser socialista castellanista, ja és l'únic posicionament polític no fanàtic. Quina sort ser socialista castellanista. Fa riure.
  Català 03/04/2021 3:40 pm
  Mireu qui parla.
  Pep's 03/04/2021 2:30 pm
  Me importa un pet el que digui l espanyol Villa!
  Borinot 03/04/2021 2:23 pm
  I aquest incompetent i irresponsable, quin permís a fet servir per sortir de Catalunya. Se l'ha a de deixar entrar a la tornada. No se'l multarà? O és que els polítics son una raça especial i poden fer el que els hi roti

Nou comentari