Illa es disculpa per participar en un sopar multitudinari un cop ja decretat el toc de queda

Es tracta d'un acte organitzat pel diari 'El Español' amb molts dels assistents sense mascareta

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, s’ha disculpat aquest dimecres per la seva presència a la celebració del cinquè aniversari del diari de Pedro J. Ramírez, El Español, on van assistir –molts sense mascareta– desenes de convidats del món polític i empresarial, entre ells –a més d’illa- els ministres de Defensa, Justícia i Cultura, a més del líder del PP, Pablo Casado. Illa ha aprofitat una interpel·lació al Congrés per fer referència a la qüestió després de les crítiques que ha rebut a les xarxes socials i també per part d’alguns portaveus parlamentaris com el d’ERC, Gabriel Rufián, i la diputada de Vox Macarena Olona.

Illa ha volgut fer referència a la qüestió a l’inici de la seva intervenció. “Hi vaig ser com molts altres, en el meu cas el temps estrictament necessari per arropar les un dels premiats, les Forces Armades, que tan bona feina ha fet“, ha afirmat, i “després del lliurament del guardó vaig marxar, no em vaig quedar a sopar”.

En tot cas ha admès que “molts ciutadans no ho han entès, i els vull dir que tenen raó“. “És veritat que es complien les regles i les distàncies, però tenen raó, perquè malgrat que es compleixin tots els requisits, és millor evitar els actes i la millor distància és no ser-hi, i tots ens hem de guar per aquest camí, els ciutadans tenen raó”.

Comentaris

  en fi 28/10/2020 12:16 pm
  ja està bé que es disculpi, però és que el pilota del miguel izeta, l'ha feta molt grossa. Quina credibilitat tindrà a partir d'ara CAP n'hi una
  TOTS ELS QUE HEU ASSISTIT AL SOPAR 28/10/2020 12:16 pm
  Sou una banda de desaprensius fastigosos de merda.
  Doctor Strangelove 28/10/2020 1:18 pm
  Ets patètic tio, mai un filòsof pot ser ministre de Sanitat, ni conseller de Sanitat, com el gai cristià -reconegut per ell mateix (mira que s'ha de ser soca)-d'en Comin. Doc.
  Gemma 28/10/2020 2:01 pm
  A veure, a veure si ho he entès bé, xerres pels descosits dient bajanades, imposant la por, l'amenaça i ens vols fer creure una serie de dades que, com que "segons les dades oficials" son tan catastròfiques, tots ens hem de posar el morrió, callar, creure i sinó la multa, l 'amenaça... I tu ? I tu cab..n de merda què fots ? T ho pases pel forro dels coll... ? Una pregunta : t 'en estas enfotent ? Creus que n hi ha prou en disculpar-se i ja està ? Ens prens per imbecils ? Que comode
  Rita 28/10/2020 2:03 pm
  Si jo pogués parlar amb tots i cadascun dels assistents a aquest sopar...menys guapos els hi diria unes quantes coses
  Eulàlia 28/10/2020 4:50 pm
  No us preocupeu el Sr Iceta el rependrà com fa sempre!! Sempre, sempre a favor dels ciutadans q el votan, sort en tenim d'ell, q és preocupa tant dels catalans!!. No tenen remei!!! Ara toca la MULTA !!

Nou comentari