Illa demana al Govern explicacions per la dimissió dels tres membres de la direcció de l’ICF

El cap de l'oposició i líder del PSC diu que s'han de respectar les decisions personals que han pres els dimissionaris

El líder del PSC i cap de l’oposició, Salvador Illa, demana al Govern explicacions per la dimissió dels tres membres de la direcció de l’ICF i exigeix “transparència”. Considera que s’han de respectar les decisions personals que han portat als tres dimissionaris a deixar el càrrec abans de la votació sobre l’aval dels 5,4 MEUR, però ha lamentat que no s’hagi donat a conèixer abans.

En aquest sentit, ha lamentat que s’hagi conegut a través dels mitjans i ha exigit “transparència”. D’altra banda, ha reiterat la necessitat que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, assisteixi a la conferència de presidents de les comunitats autònomes de divendres vinent. Ho ha dit durant una visita a Súria (Bages) on s’ha reunit amb polítics locals.

Comentaris

  Ricard 24/07/2021 2:07 pm
  És un barrut. Les explicacions les hauria de donar ell, del partit del govern xenòfob castellanista, que sembra la por entre ciutadans honrats, com en el cas dels consellers de l'ICF! Què feu per tenir espantada a la gent? Com pressioneu? A sant de què els bancs de l'estat no gosen avalar i s'ha de recórrer a l'ICF? La fiscalia actuarà contra els que gosin avalar la cobertura financera PROVISIONAL dels encausats per l'enèsima causa xenòfoba contra catalans pel sol fet de ser-ho? Els vostres tribunalets esbiaxats per al xenofòbia perquè no encausen l'acció exterior dels govern central castellanista, malversant fons per defensar una "marca espanya" i una integritat territorial que NO TOTS ELS CIUTADANS defensen? Perquè si tots els governs que defensen postures polítiques no coincidents amb la totalitat dels ciutadans del seu territori poden ser encausats pel tribunalet "de cuentas" de marres per malversació, perquè no ho pot ser també el govern de la Gran Castella? I per cert, on queda la sobirania popular? On queden els mandats democràtics que els ciutadans atorguem mitjançant les majories polítiques, i per tant els programes polítics de govern, pertinents. O és que només els programes dels govern majoritaris dels catalans són susceptibles de ser perseguits pel tribunalet esmentat? Explicacions Vostè, Senyor Illa, Vostè!
  Vivi 24/07/2021 2:17 pm
  Les explicacions, si fos el cas, les demanes a aquells que han dimitit. Suposo que la llei de protecció de dades impideix a tercers fer-ho public. Com que els españolets esteu acostumats a no cumplir les lleis, o directament no us afecten, doncs patines.
  Peter smich 24/07/2021 2:19 pm
  Marxa a fer vacances i mira pel teu país, i fes meditació, potser t'he aniria bé, espanyol.
  Vivi 24/07/2021 3:11 pm
  Les explicacions es demanen a aquepls que han dimitit. Suposo que pa llei de protecció de dades impedeix fer-ho públic per par5 de tercers. Vostè, com a bon españolito està acostumat a no respectar les lleis i adaptar-se les a plaer.

Nou comentari