Illa diu que s'”emmiralla” en Cunillera per la seva “bona feina”

La notícia de la retirada de Teresa Cunillera com a delegada del govern espanyol a Catalunya ha arribat per sorpresa aquest divendres. Cunillera, que va assumir aquest càrrec el 2018, ha fet “una feina molt ben feta, sense sorolls ni sobreactuacions” segons el líder de l’oposició Salvador Illa. Així ha reaccionat el primer secretari del PSC des del congrés de la Joventut Socialista de Catalunya, que ha destacat que “s’emiralla” en la figura de Cunillera.

Durant l’acte del partit amb l’organització juvenil Illa assegura que els joves han enfortit el partit “després de moments de dificultats” i fins i tot ha afirmat que “ens hem descarat una mica”. El líder dels socialistes els ha demanat que defensin les idees del partit “sense complexos” i els ha demanat “coratge” en un moment en què els partits ja preparen les eleccions municipals de l’any que ve.

Justament perquè la cita electoral s’apropa, Illa ha lloat la política municipal com “la millor escola per aprendre a fer política”. A més, ha dit que forma part de “l’ADN” del partit, que considera que entén la política “com a servei públic”. Per això ha explicat als joves que s’ha d’estendre la mà als llocs on facin oposició i “governar on toca governar”.

Illa també ha tingut paraules per l’executiu de Pere Aragonès. Considera que és un Govern que no funciona pel seu “nivell de fragilitat interna” en referència a les diverses picabaralles entre Junts i ERC en el que va de legislatura. Aquesta fragilitat, assegura Illa, “impedeix afrontar amb garanties els problemes de Catalunya”. Per tot això ha reivindicat l’alternativa del seu partit i ha recordat que com a oposició constructiva han col·laborat en la renovació juntament amb ERC i Junts de 112 càrrecs amb mandat caducat que depenen directament del Parlament. A més, ha recordat que ja s’havien ofert a negociar els pressupostos, tot i que Aragonès va acabar recorrent als comuns com a pla B, i ha reiterat que continuen oberts a parlar sobre la reforma de la llei electoral.

Comentaris

  Freud Gener 14, 2022 | 22:05
  Si, tan un com l´altre fan cara d´anar restrets, i per això l´illa parla tant de purgues.
  Illa ets un tros d'ase Gener 14, 2022 | 22:26
  I quina feina ha fet aquesta senyora??? Com sempre Illa als nuvols i vivint a matrix
  Tano Gener 14, 2022 | 22:46
  Estas ben torrat nano.
  ton c. Gener 15, 2022 | 11:02
  ves que no es trenqui el mirall.
  Ricard Gener 15, 2022 | 11:02
  Santxis s'emmiralla perfectament amb Franco quan manté la unitat de l'estat passant per sobre de tots els drets democràtics. L'emmirallament de cadascú és molt personal. El problema és quan es fa des d'un càrrec públic i conseqüentment afecta a tercers.
  Amb illa la democràcia perILLA Gener 15, 2022 | 13:52
  L'has clavat vILLAno, tan tu com la collonera, sou irresponsables i incompetents. Molt fidels a l'anticatalanisme, a privar els drets democràtics als catalans. Molt fidels al feixisme. Ah i com no, cobrar un paston, sense fotre ni brot, a costa de la societat
  X2 Gener 15, 2022 | 14:53
  Fora ocupants feixistes
   Pere LLimonera i Citronell Gener 17, 2022 | 15:17
   Fora Occitanos... a Occitania...
  Fartmac Gener 16, 2022 | 22:35
  Son los dos vividores inútiles.

Nou comentari