Illa accepta un ‘cara a cara’ amb Aragonès: “Cap inconvenient a debatre”

El candidat del PSC afirma que el seu projecte "pel retrobament" és "guanyador" si es contraposa amb el d'ERC

El candidat del PSC al 14-F, Salvador Illa, ha dit aquest dilluns que accepta la proposta del cap de llista d’ERC, Pere Aragonès, de celebrar un debat cara a cara. “No tinc cap incovenient a debatre, sempre dins del marc i la legislació electoral”, ha expressat el candidat en una roda de premsa organitzada per l’Agència Catalana de Notícies (ACN). “Vull que contrastem perquè, segur que si contrastem, la meva proposta pel retrobament és guanyadora“, ha defensat. El cap de llista dels socialistes ha explicat que s’ho va passar “bé” al debat de diumenge a la nit a RTVE i ha lamentat que no va tenir temps de respondre a totes les interpel·lacions que li van fer la resta de candidats.

Comentaris

    Ramon 01/02/2021 9:05 pm
    Són capaços d'escenificar un cara a cara en base a la mentida del CIS. Sí, són així d'indecents tant sociates com republicans (espanyols i només de gesticulació).
    Contrastem 01/02/2021 1:02 pm
    "Vull que contrastem perquè, segur que si contrastem, la meva proposta pel retrobament és guanyadora“. Al retrobament es refereix sens dubte al retrobament amb els seus conciutadans de la Roca del Vallès, després del curset immersió d'espanyol a Madrid.

Nou comentari