Iglesias lamenta que l'Audiència Nacional es desentengui del franctirador de Terrassa i empresoni titellaires

"Estan que ho peten, últimament alguns jutges", escriu el líder de Podem a Twitter
El líder de Podemos, Pablo Iglesias
El líder de Podemos, Pablo Iglesias | ACN

Pablo Iglesias ha lamentat a la xarxa social Twitter que l'Audiència Nacional s'hagi desentès del franctirador de Terrassa i que en ocasions anteriors hagi mostrat interès, en canvi, per titellaires, tuiters i rapers. "Sembla que l'AN es desentén del franctirador que volia matar el president perquè no és terrorisme. Per contra, els titellaires d'Alkaeta, tuiters i rapers sí van ser jutjats i alguns condemnats i empresonats", ha comentat el líder de Podem. Iglesias ha acabat el missatge amb un to irònic: "Estan que ho peten, últimament alguns jutges".Comentaris
Això és ejpaña noi
Un descosido
El barómetro judicial tiene una sensibilidad trucada en función catalana o franquista española. Depende del lado oscuro del poder.
Iglesias, es espanyistan
No le des más vueltas y construir la República.
Noooo...
Aquest "ultre franquiste" NO ES TERRORISME. Ja hauriem vist "actuacions diferents" si hagues estat un membre dels CDR o si la seva intenció hagués estat intentar disparar contra Torra. En el primer cas hauría estat un "INMENS terrorista" i en el segon "un patriota" producte de "la persecució a Catalunya".
marbosch
Ho direm clar: els jutges de l'AN si poguessin tzambé el tancarien a ell i sinó només mirau les seves mesures polítiques.
Audiencia pro-franquista i criminal?
Em pensava que no erem com USA i som molt pitjors. Aquest terrorista tenia un arsenal legal segons l'Audiencia de Vox-Ciudadanos-pp

envia el comentari