Iglesias demana la dimissió o el cessament de Màxim Huerta

“Espanya no es pot permetre que el govern de Sánchez tingui ministres reprovats com els tenia Mariano Rajoy”
El líder de Podemos, Pablo Iglesias
El líder de Podemos, Pablo Iglesias | ACN

El líder de Podemos, Pablo Iglesias, ha demanat aquest dimecres la dimissió del ministre de Cultura i Esports, Maxim Huerta, o el seu cessament per part del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, després que s’hagi donat a conèixer que el Tribunal Superior de Justícia de Madrid el va condemnar a pagar 243.000 euros per frau fiscal comès els anys 2006, 2007 i 2008. Huerta va facturar 789.521 euros a través de la societat Almaximo Profesionales de la Imagen S.L, i va tributar per l’impost de societats, i no per l’IRPF, a més d’augmentar “indegudament” el capítol de despeses.


 

“Vull deixar molt clar que nosaltres no atiarem comportaments que recorden als del PP i si el senyor Maxim Huerta va provar de defraudar Hisenda ha de dimitir immediatament i si no Pedro Sánchez l’ha de destituir”, ha dit Iglesias. Segons el líder de Podemos, els mitjans que han fet pública la notícia diuen que la sentència acredita “una voluntat inequívoca de frau”, i si això es confirma “ha de dimitir, i si no el president del govern l’ha de fer dimitir”. “Nosaltres som clars: suport al govern en les coses justes que faci i quan sigui capaç de demostrar que es poden fer les coses de manera diferent al PP”, però “Espanya no es pot permetre que el govern de Sánchez tingui ministres reprovats com els tenia Mariano Rajoy”.

Comentaris
catala emprenyat
espanya està acostumada a tenir ministres com aquest, d'on surt l'Iglèsias???? Per no anar més lluny ja tenim un judge dubtos, un enfonsador d'empreses, eros d'andalucia, colaboradors de castor.... un més un menys no canvia la cosa segueix tot igual però amb altres cares, com si fos el PP. AL cap i a la fi PSOE=PP. En el passat ja varen tenir na Mr. X del gal, o uns altres indesitjables al cosas del partit del sr. sànchez.
Català a Mallorca
Redena Sánchez comences molt però que molt bé....de veritat no vas trobar cap tipo millor x cultura?! Bé i millor que en Borrell, que en Marlaska,....quina tropa, surten uns dole ts i entren uns altres que tmb tela, fotem el camp perfavor!!!!!

envia el comentari