Iglesias vaticina que Casado “no serà mai president”

"Penseu que està interessat en ser quatre anys més president de Galícia? És evident que no", diu el líder de Podem

El vicepresident segon espanyol i secretari general de Podem, Pablo Iglesias, ha assegurat aquest diumenge que el líder del PP, Pablo Casado, “no serà mai president d’Espanya”, per la qual cosa ha vaticinat que el substituirà l’actual president de la Xunta de Galícia com a nou líder dels populars. “Penseu que Feijóo està interessat en ser quatre anys més president de Galícia? És evident que no”, ha dit en un míting a Vigo amb la ministra de Treball, Yolanda Díaz, i el candidat lila a la Xunta, Antón Gómez-Reino. Per a Iglesias, les eleccions gallegues de diumenge que ve són “l’última oportunitat perquè la dreta pugui recuperar el poder a Espanya” de la mà de Feijóo, de qui vaticina que farà el salt a la política estatal.

Per al dirigent lila, Casado “ha lligat el seu destí a l’ultradreta” i Feijóo és l’única alternativa que tenen els populars per vèncer les esquerres. “Quina alternativa tenen? Moreno Bonilla? Ayuso?”, ha preguntat, al·ludint els presidents de la Junta d’Andalusia i de la Comunitat de Madrid, respectivament. “El seu pla és Feijóo, que dissimula millor la marca PP”, ha conclòs.

Iglesias també ha dit que una victòria de Feijóo a Galícia pot ser “tan efectiva” com el paper de “frontissa” que va tenir Cs en passades legislatures i que va distanciar el PSOE de Podem “i que no canviés res”. “La gent pot tombar aquest pla”, ha adverit.

Nou comentari