El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Iglesias al PSOE: “Encara tenim temps, posem-nos d’acord”
  • CA

El secretari general de Podemos, Pablo Iglesias, ha compartit a les xarxes socials aquest dijous un vídeo en què ha alertat que “no abaixen els braços” perquè encara hi ha temps per arribar a un acord amb el PSOE. “Posem-nos d’acord”, ha apuntat. “Venim de lluny. Hem lluitat molt i seguim avançant. No abaixem els braços. Tampoc ara. Encara tenim temps. Posem-nos d’acord. La gent ho desitja. Sí es pot”, ha assenyalat el líder de la formació lila en un missatge al seu compte de Twitter.

Iglesias ha escrit aquest missatge un dia després d’assenyalar al Congrés que “hauria de trucar” ell al president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, atès que des de la sessió d’investidura de juliol no s’havien posat en contacte. De moment, aquesta trucada d’Iglesias a Sánchez no s’ha produït, segons fonts de Podem.

El partit lila recorda que, malgrat la situació actual de bloqueig en les negociacions amb els socialistes per formar govern, i encara que en els últims anys hagin preferit pactar amb Cs -fent cas als “grans poders”-, ells “no abaixaran els braços”.

“Tots sabem el que ha passat. Però no abaixem els braços ni renunciem. Sabem d’on venim però, sobretot, sabem on anem”, ha dit Iglesias. Ha recordat també que, després de les eleccions del 2015 -les primeres generals a les que es van presentar-, “els grans poders i el PSOE van preferir firmar un acord” amb el líder de Cs, Albert Rivera”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa