El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Iglesias abandona en directe el debat de la Ser després que Vox posi en dubte les amenaces de mort
  • CA

El líder de Podem, Pablo Iglesias, ha abandonat aquest divendres el debat a cinc de la Cadena Ser –on no participa Ayuso- després que la candidata de Vox, Rocío Monasterio, no s’ha retractat i ha tornat a posar en dubte les amenaces de mort que ha rebut juntament amb el ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, i la directora de la Guàrdia Civil, María Gámez. La discussió s’ha allargat diversos minuts amb Iglesias dret i Monasterio instant-lo a marxar perquè “així estem millor”. La moderadora del debat, Ángels Barceló, ha intentat en va que Iglesias es quedés i ha acabat enfrontant-se amb Monasterio, que no ha parat d’increpar durant tota l’escena.

Iglesias ha obert el debat denunciant la “tolerància i la impunitat” que ha portat a les amenaces que ha rebut i ha afirmat que “no és acceptable” que la candidata de Vox, Rocío Monasterio, hagi posat en dubte la seva veracitat. Monasterio s’ha refermat i ha “animat” a Iglesias a anar a una comissaria a denunciar les amenaces a una comissaria perquè “els espanyols no ens creiem res d’aquest govern“. “Si és tan valent, aixequi’s i marxi, que és el que volem molts espanyols”.

Iglesias s’ha queixat que la Ser “blanquegi” la ultradreta i permeti que Monasterio sigui present al debat, i la situació ha derivat en un enfrontament entre la presentadora, Ángels Barceló, i la mateixa Monasterio. Mentre durava, el líder de Podem s’ha aixecat criticant la Ser per permetre que una formació que no respecta la democràcia sigui present al debat, i mentre Barceló l’intentava convèncer perquè continués Monasterio s’ha discutit amb la candidata de Més Madrid, Mónica García. “Vostè és mala gent i una aberració“, ha dit García.

Barceló també s’ha encarat amb Monasterio –que continuava increpant Iglesias- recordant-li que aquest “és un debat entre demòcrates” i “els demòcrates el que fem és escoltar les opinions de tothom“. Finalment Iglesias ha abandonat el debat i Monasterio ha conclòs amb un “estem millor ara“. Gabilondo també ha retret a la candidata de Vox les seves manifestacions i ha obert el debat sobre la necessitat de deixar enrere la “confrontació”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: fat boy a abril 23, 2021 | 12:19
    fat boy abril 23, 2021 | 12:19
    "Me pilla muy lejos".
  2. Icona del comentari de: J a abril 23, 2021 | 12:39
    J abril 23, 2021 | 12:39
    Es q iglesias psoe no saben q fer ..han perdut i estan desesperats. Qualsevol cosa pot venir be
  3. Icona del comentari de: Ja a abril 23, 2021 | 12:40
    Ja abril 23, 2021 | 12:40
    Es q iglesias psoe no saben q fer ..han perdut i estan desesperats. Qualsevol cosa pot venir be
  4. Icona del comentari de: Jax a abril 23, 2021 | 12:41
    Jax abril 23, 2021 | 12:41
    Desespetats
  5. Icona del comentari de: L'OBSERVADOR ASTORAT a abril 23, 2021 | 12:51
    L'OBSERVADOR ASTORAT abril 23, 2021 | 12:51
    On està la dreta a Ñ ??, que es pugui "homologar" a la Dreta a Europa, no la veig enlloc. La mal anomenada "Dreta Ñ", és un garbuix de partits que van, des de l'Extrema-Dreta (Vox), el Neo-Falangisme (C's) i la Dreta-Extrema del "Franquisme 2.0 Sociòlogic" (PP) i que són perfectament intercanviables ideològicament. "De aquellos polvos, estos lodos"
  6. Icona del comentari de: Jau a abril 23, 2021 | 15:18
    Jau abril 23, 2021 | 15:18
    L esquerra a perdut el relat. Sols.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa