Iceta "implora" que es voti al PSC malgrat que no es "coincideixi al 100%" amb els socialistes

El líder del PSC afirma que només cal veure que "entre la suma de les dretes o Pedro Sánchez no hi ha color"
El líder del PSC, Miquel Iceta
El líder del PSC, Miquel Iceta | ACN

El líder del PSC, Miquel Iceta, ha "pregat i implorat" que no es deixi "cap oportunitat" de guanyar suports pel projecte socialista de cara al 28-A tot i que no convergeixin del tot en ells."No cal que coincideixin al 100% en el nostre programa", ha afegit. "Que vegin que entre la suma de les dretes o Pedro Sánchez, no hi ha color", ha reclamat. A més, ha dit que el PSC se la "jugarà fins a l'últim moment perquè hi hagi victòria". Des d'un acte de campanya amb la candidata Meritxell Batet a Pineda de Mar, Iceta ha demanat que cal anar "cap endavant, no cap enrere" i ho ha mostrat de manera gestual, amb els braços, "com les auxiliars de vol", ha afegit.

 

"Jo no vull que ens facin la Pasqua, hem d'evitar que puguin sumar", ha cridat Iceta, que ha alertat que la indecisió i l'abstenció podrien conduir a un govern amb PP, Ciutadans i Vox. "Sense vots, les il·lusions es tornarien botifarrons", ha expressat Iceta, que ha recordat que al govern de Mariano Rajoy se'l va fer fora per corrupció. "S'havia corromput fins al capdavant i no volem que tornin fins que facin net", ha afegit.Comentaris
Cocacoleru
Mira miguel izeta, a tu ni aigua. Els catalans no et perdonarem mai que fundesis el tripartido del 155, que avalesis la violència de l'1 d'octubre, que encarcel•lesis els presos polítics ... ja pots dir missa, que no et mereixes cap respecte, ja pots pregar, implorar o predicar, que pels catalans ets un traïdor, un xaquetero, un botifler, un d'on nadie, a més a més el socialisme a Catalunya no existeix idiota
Pauline
Iceteta, ves a pastar fang! Catalunya no necessita gent com vosaltres, sense escrúpols que és fa fotos amb els del 155 i els ho dóna suport.
jan
És ben fàcil: si vols que el sobiranisme català voti PSC agafa el compromís de respectar i defensar la sobirania catalana (com portaves no fa tants anys al programa) i la promesa SOTA NOTARI de, si governeu els socialistes, cel·lebrar un referendum vinculant a Catalunya.
Carles Viñals Casado
Hauràs d'esforçar-te molt Iceta, perquè no és que no coincidim amb vosaltres al 100%; és que no ho fem ni a l1%. Ja suposo, però, que no perds l'esperança de seguir cobrant per escalfar la cadira, feina en la que tens (mai millor dit) el cul pelat, tenint en compte que sempre hi haurà qui visqui de la ignorància aliena. Coses de la democràcia, el pitjor dels sistemes amb exclusió de tots els altres (Churchill), on el vot d'un ruc val el mateix que el d'un savi.
Català a Mallorca
Després de les joietes que deixa anar el teu Pedro no tinc tant clar que hagi massa diferència entre trifatxito o còmplices del 155, sou la mateixa poma podrida, vosaltres ho ensucreu i ells ho diuen a la cara xo només preteneu borrar-nos del mapa, tants els d dretes com els d,esquerres...deixeu de negar l, evidència, aquí som moooolts que no ens sentim espanyols i no hi ha volta enrere.
jan
Abans de treure conclusions sobre les paraules de l'Iceta és molt important veure les dues imatges següents: https://www.larepublica.cat/wp-content/uploads/2018/12/iceta-i-vox-1024x580.jpg https://brecacha.files.wordpress.com/2017/10/iceta.jpg?w=650&h=365 Són aclaridores, oi?
Conmigo ya puedes rodillarye i patalear.....no es no
La sucursal del PSOE a Cat
La legislatura del 2008, 25 diputats del Psc al Congrés què NO defensen l'Estatut NO defensen els interessos de Catalunya-voten CONTRA la ratificació del Preàmbul del Estatut-voten CONTRA la gestió dels aeroports, junt al PP-voten CONTRA les seleccions nacionals-voten CONTRA l'ús del català al Congrés -voten CONTRA l'abolició de les curses de braus a Catalunya-voten CONTRA la gestió catalana de l'aeroport del Prat-
Sisco
El poble no oblida Izeta, i el 155 també hi era-ho, per tant ja està tot dit, mai mes PSC.
La sucursal del PSOE a Cat (2)
voten SI la Loapa portuària: que els ports de Barcelona i Tarragona tornin a ser dirigits del tot des de Madrid furtant competències de la Generalitat-voten CONTRA la dació en pagament junt el PP-voten NO al Fons de competitivitat (1.450 milions) per Catalunya-voten CONTRA la disposició adicional 3ª de l’Estatut (900 milions) amb Zapa i Monti de Presidents-voten SI a la Reforma Constitucional junt amb PSOE i PP-voten NO a l'Oficialitat del català a Europa-
La sucursal del PSOE a Cat (3)
voten CONTRA la protecció de les llengües minoritàries junt el PP al Parlament europeu -La legislatura del 2011 són 14 diputats del Psc al Congrés contra els interessos de Catalunya- AL CONGRÉS--voten NO perque Catalunya no pugui gestionar el 0,7% del IRPF destinats a fins socials-voten SI a FAVOR del Corredor Central considerant-lo prioritari en CONTRA del Corredor Mediterràni-voten NO al Congrés i rebutjan derogar el Decret de Nova Planta de 1715 junt el PSOE i PP-
La sucursal del PSOE a Cat (4)
voten NO a transferir a la Generalitat la competència per convocar referèndums junt PP, PSOE, UPyD -voten a FAVOR les resolucions pel DRET a DECIDIR de CiU i ICV trencant per 1ª vegada en 31 anys la disciplina de grup del PSOE (la Chacón ni aixó, ella s’absté) i el PSOE els MULTA! (molt Federals ells!)-ABSTENCIÓ al Dret a Decidir de Catalunya, voten en contra PP, PSOE i UPyD. ( La ruptura de la disciplina de vot en realitat va ser causada pel PSOE,
La sucursal del PSOE a Cat (5)
ja que existia un acord amb el PSC per tal que tot el grup socialista s'abstingués). El PSOE amonesta al Psc amb una sanció: una advertència per escrit en què se'ls recorda que PSOE i PSC han de votar units i que PSOE i PSC comparteixen el mateix projecte federal per a Espanya.-voten NO al Dret a Decidir de Catalunya la moció dUPyD de Rosa Diez junt el PP i el PSOE-AL PARLAMENT CATALÀ--voten NO al Parlament junt el PP contra el consens pel Pacte Fiscal (excepte Ernest Maragall)-
La sucursal del PSOE a Cat (6)
ABSTENCIÓ al Parlament a la Consulta d’Autodeterminació a la pròxima legislatura (excepte Maragall)-voten NO al Parlament la Declaració de Sobirania en contra del dret a decidir dels catalans, mentint als seus votants quan el dret a decidir estava en el seu programa electoral del 25-N.-voten a FAVOR una resolució de Ciutadans i PP de deixar d’usar el català com a llengua prioritària a l’administració pública, 1h.½ més tard anuncien per tuit ha estat un “error”.
Tot es la mateixa porqueria PSOE,PSC,PP,c,s ,Vox , la ruina del país ,ni uns que valguin la pena ni serveixin per governar i arreglar problemas .
Ferran
Que lo voten los que están seguros al 80+%
Eso, llora como un bleda!
No i-ceta
Com us podem votar a vosaltres que us heu posat en contra de Catalunya i els seus votants i aixis i tot malgrat ven guanyar veu fer i continueu fent tot el possible perquè el President legal MHP CARLES PUIGDEMONT sigui on es.
pero és un 0%, no soc botifle, llepaculs, ni magrada escanyar la clase mitja a impostos, ni mentir, ni la fobia a qualsevol opinio desident de la ideologia de genere, tan ben argumentada com vox argumenta en contra, mateix nivell intelectual, si visca la ilustració pero anem al ginmanasssss...
SI balles una mica segur que et voten, ballarina
és clar Pitxeta, encara que no s'estigui al 100% amb vosaltres, un de Colono's o el PP us pot votar perfectament, compartiu un75% en les ganes de fer mal als catalans, sou feixistes espanyols igualment.
TSSO
Aclariment: a Catalunya no hi ha trifachito, hi ha quadrifachito PP PSOE-PSC C'S VOX. I gairebé podria afirmar sense por a equivocar-me que podríem parlar de pentafachito afegint a PODEM. L'equidistància en repressió és anar a favor del repressor.
Fat Boy
"No es no" que diu el teu compinche.
Max
Què es pensa l'Iceta que ja no ens recordem de les manifestacions contra Catalunya amb ell i tota la xurma feixista al capdavant ? I, la foto d'ell, l'Escagarrinades i l'Albiol a Madrid, a demanar ajuda als tribunals castellans contra Catalunya ? I el GAL ? ni tan sols ha demanat perdó pel GAL! I les mòmies d'en Mr. X i d'en Borrell ? El PPSOEC'SVOX és un cau de franquistes que es reparteixen els papers per enganyar el personal.
un gran programa, si señor
Lo tiene todo. Implorar de Iceta, insulto de Batet y amenazas de Sanchez. Le falta memoria y dejar de insultar a los ciudadanos que si la tenemos. Las manifestaciones con parte del trifachito , el apoyo al 155, y sobre, la gran cagada del estatut, con Zapatero apoyando y Alfonso Guerra cepillando, son dificiles de olvidar, y os costaron miles de votos en Catalunya. A mí no me esperis. Recordaros que un programa electoral es algo mas
carles
pel ue veig els sociates s'han apoderat de El Món, o les votacions están manipulades.
Que listo este psoe
Us ho podiaho haver pensat millor abans de aplicar el 155. Ara demaneu perdó perquè us interesa seguir xupant?
Josep Sierra Roca
Una societat moderna i culta, no pot coincidir en rés amb la gent tóxica i violenta com els de PSOE-PSC. O és que ells no van promoure i executar el155, la guerra del segle XXI, contra els catalans?
Portes giratòries
Anem a veure. Amb quaranta anys des de la "transición", que heu fet els del bipartidisme de sempre (PP-PSOE) pel poble?. Estem avui millor que els nostres pares?. Quaranta anys i és clar i molt clar, que NO. Això sí, els sociates hi són del primer dia, apoltronats en el mateix lloc. No marxen ni amb disolvent. Hi ara imploreu?. Per a fer què?.
Joan
Cantamañanas !
Titus
Mai després de veure'l fer-se selfies amb els del PP. Mai després d'haber defensat aquell cop d'estat que fou l'aplicació del 155.
LSO
LA CHONI Y TU PODRÍAIS MONTAR UNA CARPA AMBULANTE PARA IR DE BOLOS HACIENDO TEATRILLO BARATO ENTRE LOS GRRRR DE ELLA Y TUS ADEMANES. FORMAIS UNA PAREJA DE COMICOS PARA ENTRETENER A LOS GARRULINES DEL AREA METROPOLITANA.

envia el comentari