Iceta diu que "no és un dia feliç" i que continuarà treballant per evitar la independència

El secretari general del PSC afirma que el govern espanyol ha fet un "esforç molt gran" amb la seva proposta de diàleg amb els partits independentistes

 

 

 

El secretari general del PSC, Miquel Iceta, ha assegurat aquest divendres que "no és un dia feliç per als amants del diàleg" i ha defensat que continuarà treballant, al costat de la resta del PSOE. "Caldrà continuar treballant en el marc que va fixar el president del Govern, Pedro Sánchez. Continuarem defensant una idea de fraternitat, per a evitar qualsevol divisió i qualsevol independència", ha asseverat durant la seva visita a Tenerife. Per a Iceta, el millor camí és el que defensen Sánchez i el socialisme, el d'aprofundir a l'Espanya de les autonomies d'una manera federal: "Continuarem defensant-ho".

 

 

El líder dels socialistes catalans ha dit que el Govern espanyol ha fet un "esforç molt gran" amb la seva proposta de diàleg amb els partits independentistes i els "posa en dificultat" sobre com "explicar per què no s'ha acceptat".

 

 

Iceta s'ha declarat un defensor del diàleg i que aquest no és "una cessió" ni "una cosa covarda", sinó el contrari: "Només el practiquen els valents, els que no tenen por d'enfrontar les seves idees a uns altres". A més, Iceta va remarcar que "més de 2 milions de persones" a Catalunya han optat per l'independentisme, i que això no s'arregla "ni amb manifestacions ni amb mecanismes legals extraordinaris".

 

Comentaris