Iceta diu que Europa no entendria que Cs pactés amb Vox abans que amb el PSOE

El primer secretari socialista afirma que en les eleccions espanyoles s'haurà de decidir entre un govern "dialogant i progressista del PSOE o un altre reaccionari format pels tres partits de la dreta"

 

 

 

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha assegurat aquest dilluns que Europa no entendria que Cs pactés amb Vox abans que amb el PSOE després de les eleccions generals: "Cs negant-se a tot acord postelectoral és una raresa a nivell europeu i mundial. Abans que amb la socialdemocràcia, pacten amb l'extrema dreta. A veure com ho veu Europa".

 

 

En la seva intervenció a l'inici de la sessió extraordinària del Consell de Federació del PSC de Barcelona, ha dit que els espanyols han de triar en les eleccions generals del 28 d'abril entre un govern "dialogant i progressista del PSOE o un altre reaccionari i que fomenti la crispació format pels tres partits de la dreta", per la qual cosa ha confiat en la mobilització dels socialistes.

 

 

En aquest sentit, Iceta ha dit que el socialisme català serà decisiu, per la qual cosa "no val un pas enrere ni l'equidistància", i ha recordat que el projecte de Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) del PSOE hagués suposat 1.409 milions d'euros addicionals per als comptes públics de la Generalitat i 2.200 milions d'inversions a Catalunya.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?