El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Iceta demana que s’acati la decisió provisional del TSJC
  • CA

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha fet una crida a acatar la decisió del TSJC que aquest dimarts ha suspès de manera cautelar i provisional el decret del Govern d’ajornament de les eleccions del 14 de febrer. En declaracions als periodistes, Iceta ha reclamat a l’executiu català que mentre no hi hagi una decisió definitiva de l’alt tribunal es segueixi amb els preparatius dels comicis ja que, segons ha recordat, ara el decret que convoca les eleccions per al 14 de febrer “segueix absolutament vigent”.

D’altra banda, ha descartat que el PSC presenti un recurs contra l’ajornament electoral després de parlar per telèfon amb el ministre de Sanitat i candidat, Salvador Illa. “En la mesura que hi ha altres recursos presentats, no té sentit que el PSC afegeixi un altre entrebanc. Que ningú pugui pensar que fem res per interès electoral. No és aquest el nostre plantejament i no ho ha estat en cap cas des del primer moment”, ha argumentat Iceta en referència a la decisió final del PSC de no recórrer a la justícia.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Raül a gener 19, 2021 | 14:32
    Raül gener 19, 2021 | 14:32
    Però que quedi clar que el PSC no ha recorregut eh! El cinisme del PSC dient una cosa i fent la contraria es monumental.
  2. Icona del comentari de: Josep a gener 19, 2021 | 15:04
    Josep gener 19, 2021 | 15:04
    Aquesta hipocrecia del PSC fa temps em va obrir els ulls, i jo votant los durant anys, quina decepció. Mai miraran de veritat pels interessos reals de la ciutadania. Endavant, continueu defensant polítiques sense cap darrerafons veritablement socialista. Ens feu un favor. Ens cuidareu si la pandèmia arriba al caos? Els interessos partidistes per davant de tot!! Quina desgràcia.
  3. Icona del comentari de: gavanenc a gener 19, 2021 | 15:06
    gavanenc gener 19, 2021 | 15:06
    Home, com han de recorre si el TSJC acaba de fer el que volien....!!!!!
  4. Icona del comentari de: Cocaculeru a gener 19, 2021 | 19:26
    Cocaculeru gener 19, 2021 | 19:26
    La bola de greix miguel izeta, primer fa l'impossible per empresonar persones innocents, ara imposa via injustícia española la data de les eleccions, posant en perill la salut de les persones Tan debò s'enfonsi en la miseia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa