Iceta colla Torrent per fer el Ple ja que la raó per ajornar-lo és "inexistent"

El president del gup socialista recorda que el president del Parlament es va justificar per l'anunci de Jordi Sànchez d'anar al TEDH i que d'això ja se n'ha desdit
El primer secretari del PSC, Miquel Iceta
El primer secretari del PSC, Miquel Iceta | ACN

El president del grup parlamentari socialista, Miquel Iceta, ha demanat aquest dimarts al president del Parlament, Roger Torrent, que es replantegi la seva decisió d’ajornar el ple d’investidura perquè la raó per la qual va ajornar-lo divendres passat “resulta en aquest moment inexistent”. Iceta recorda a Torrent per carta que el Ple es va ajornar després que la defensa de Jordi Sànchez anunciés que demanaria mesures cautelars al Tribunal Europeu de Drets Humans (TEDH) per a poder sotmetre’s al debat d’investidura, però que finalment se n’ha desdit. En conseqüència, el socialista demana a Torrent que “la celebració del ple d’investidura no romangui més temps sotmesa a una condició d’impossible acompliment en un termini raonable de temps”.

Comentaris
pep - manresa
Aquest paio pixa fora de test perquè és així de ruc, o ho fa expressament per un excés de cinisme?, el motiu per ajornar el ple no és la presentació de recurs al TEDH si no que el jutge Llarena no deixi sortir Jordi Sanchez de la presó, li sembla poc motiu per ajornar un ple d'investidura que algú veti la presència del candidat a president?, en tot cas el què no s'hauria d'haver fet mai és ajornar el ple del 31 de Gener on s'havia d'investir Puigdemont, si, ja ho sé, telemàticament, i què?
Ibex 155
Senyor Iceta, té vostè mala consciència per la defensa aferrisada que va fer del 155? Això en el cas que vostè tingui consciència, és clar.
Dimarts
Iceta, per mol que rasquis no sumeu.. Per sort!!!
rd350
la mandonguilla bailarina no te cap credibilitat, es un matat que obeeix ordres d´un psoe doblegat al pp
El meu
Quant Puigdemont pugui presentar-se amb garanties podrem fer-ho, mentres podem esperar a que en Jordi surti i tu a callar.
Un que vol eleccions
Si aquest i els seus col·legues del 155 es queixen contínuament, vol dir que anem be.
Pussy Galore
O sigui, els jutjes i el gobierno ens veten el president que vol la majoria de catalans i, segons la mandoguilla ballaruga, no hi ha cap rao per montar un pollastre. Com diuen els nostres veins mes savis "pa mear i no echar gota".

envia el comentari