Iceta, als independentistes: “És impossible que voteu no als pressupostos”

El líder del PSC assegura que defensen els “interessos dels catalans”
El líder del PSC, Miquel Iceta | ACN

 

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha afirmat aquest dissabte als partits independentistes de votar 'no' als pressupostos generals de l'Estat (PGE) "és impossible" si volen defensar els interessos dels catalans.

 

Ho ha dit en l'acte polític de suport al candidat del PSC a l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, en què ha participat el president del Govern, Pedro Sánchez, la ministra de Polítiques Territorials i Funció Pública, Meritxell Batet, al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), en què s'ha pogut veure un vídeo del ministre d'Afers Estrangers, Josep Borrell, i al qual han assistit prop de mil persones.

 

En la seva intervenció, Iceta li ha demanat tant a independentistes com a Cs no entrar en "contradiccions" i reconèixer que el projecte de finances públiques aprovat pel Govern reverteix retallades i beneficiarà molts catalans.

 Comentaris
Ramonet
Aquest energumen és el qui balla amb els seus amics feixistes i que vota i reclama el 155 per a Catalunya, el qui no visita a companys del parlament a la presó, és dolent, és mala persona, mancat de tota ètica política, és una desgràcia per Catalunya. I no feu cas d'aquest pressupostos, perquè la realitat és que mai han invertit a Catalunya el que han pressupostat, i aquest penques ho sap, per tant són fum d'encenalls de tifa de vaca.
Bailando, me paso el día bailando ...
Va,Iceta, que avui és dissabte. Ves a assajar la ballaruca d'aquesta nit.
ramon
BABAU!
jordi
Més impossible era que el psc formés part del 155 carregant-se les institucions catalanes. No teniu vergonya i formeu part d'aquest estat espanyol autàrquic del qual molts en volem marxar ràpidament. Vés a ballar a un altre lloc i apendre el pèl a uns altres
Josep
Mandonguilla casposa, ja cauràs ja ....
Jordi...
És el que han de votar.
Jobis
Imbècilfeixista
ojete
cariñooooo!!!! !!!he venidooo !! me prometiste que firmarían mis presupuestos .... cariñooo ¿dónde estas ?
Vicenç Ramoneda
El que és impossible es que els independentistes ens deixem enganyar pels colpistes antidemocrates del 155!
Luna Barceló
Sr. Iceta i PSC en general, vostès que varen donar suport al 155, ara volen jugar amb els pressuposts generals del seu Estat perquè surti el que surti la culpa sempre serà nostra- Au, venga ja Sr. Iceta sempre jugant amb les sensibilitats dels ciutadans catalans, perquè vostè segur que és català? Volem Catalunya per qui neix, viu, estima i treballa a Catalunya i no per aquells que fomenten l'odi contra els que tenen altres pensaments, com ara els independentistes.
jakob
Per tu que no tens dignitat si que seria imposible, pero altres la tenen.
Inde
Los intereses de los catalanes los defiende Él perfectamente , con su apoyo incondicional al Trio de 155
Ramon del Pi i Roig
Després que es presenta en Pedro Sanchez aquí amb les mans buides, encara li hem de votar els seus presupostos, quan tothom sap que ells no compleixen mai res amb Catalunya?. Iz, fes-t'ho mirar.
catala emprenyat
Si tota l'oferta que fa l'espanyolisme ranci i cadut és dir que complirà la leei però que no investigarà ni sancionarà ni apartarà els abusos, la prevaricació etc etc... si s0'hauria de dir NO a espanya en qualsevol de les seves formes comen´çant per uns presupostos que incomplireu segur. Sempre ho feu.
Quina decepció d'home!!!! Sé que estàs a les antípodes de l'independentisme però sempre vaig pensar que tenes "corazoncito" amb el tema dels presos. Però no, ni tan sols has anat a veure'ls. Sigues valent home!! Hi ha gent del teu partit q ho ha fet. Ha posat la humanitat davant de tot. No t'ho perdonarè mai!!!
Quina decepció d'home!!!! Sé que estàs a les antípodes de l'independentisme però sempre vaig pensar que tenes "corazoncito" amb el tema dels presos. Però no, ni tan sols has anat a veure'ls. Sigues valent home!! Hi ha gent del teu partit q ho ha fet. Ha posat la humanitat davant de tot. No t'ho perdonarè mai!!!
Quina decepció d'home!!!! Sé que estàs a les antípodes de l'independentisme però sempre vaig pensar que tenes "corazoncito" amb el tema dels presos. Però no, ni tan sols has anat a veure'ls. Sigues valent home!! Hi ha gent del teu partit q ho ha fet. Ha posat la humanitat davant de tot. No t'ho perdonarè mai!!!
Quina decepció d'home!!!! Sé que estàs a les antípodes de l'independentisme però sempre vaig pensar que tenes "corazoncito" amb el tema dels presos. Però no, ni tan sols has anat a veure'ls. Sigues valent home!! Hi ha gent del teu partit q ho ha fet. Ha posat la humanitat davant de tot. No t'ho perdonarè mai!!! Quin fàstic!!
Cartanya
Vinga Iceta, el vot de la gent civilitzada es dóna per millorar ell, però mai per què l únic que millori sigui el altre, O sigui tu i els teus..
indignat
No a tot! Que us quedi clar, el tripartit de feixistes es quedarà força temps i els socialistes desapareixereu per sempre de cap reducte de poder. Només cal mirar Andalusia. Així que presions i amenaces ninguna
at
ets un individu repugnant, un vividor q no has fotut pal a l´aigua en ta puta vida
I. Z.
Botifarró ballarí , Ara t’en dire una que t’agradara : VESTE’N A PRENDRE PEL CUL , JA !!
Sisco
Adéu PSC, adéu Espanya, mentalment ja hi som fora, el resta, temps al temps
Pauline
Els socialistes volen tornar a pendre el pel als catalans. Com Zapatero. Prometo, prometo, prometo. Que es pensen que tornarem a la casella de sortida. Se cepillaron, palabras de guerra, l'estatut i ara que busquen? Aneu a pastar fang, socialistes.
Albondiga bailonga
També creia que fos impossible que un personatge com tu es guanyés la vida enganyant la gent, i guaita, aqui aguantant, oi?
Massa turrons i massa cava t´has fotut aquest Nadal
Aquests s´ha marcar com a proposit per quest any 19 menjar el coco all independentistes per tal que s´approving els pressupostos.Donscs a pastar fang pots anar!
aiceta xupasang [email protected]@
iceta tu ets espanyol no pas catala criminal del fal.155. Treballa GOLFO EZPANYOL tota una vida de parasit xupasang dels catalans
Quins murritos la mandonguilla ballarina
Gat
Què t'hi jugues?
Ramon
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
CALLA BOTIFLER¡¡
I qui ets tu per donar-nos ordres? caragirat, botifler,que pasa? ara vens a fer el gara- gara pels teus interesos? tenim memoria i recordem com vas donar suport tu iel teu partit al 155, com pots ser tan malnascut?i dir que defenseu els interesos dels catalans. Ara ens necesiteu oi? i a sobre manipules, mentin i fen veure que si no us donem suport els dolents som nosaltres, "por el interes te quiero Andres" que espereu un xec en blanc? que pretens que ho oblidem ? MAI¡¡
Roser
Iceta. Semblava impossible que votessiu el 155 i ho vau fer. Ara plores?
Carai !
Evidente, todo el mundo tiene derecho a defender su chollo. Pobre PSC
Quina ignominia.. que lo dirá els fills dels que están a la presó cuan els Miri a la cara.. no le sentit res a dir del que estaba al hospital dicen que es humanidad amar a veure un fill que es a fet mal a la presso i no està condemnat i no ha matat a ninguna en canvi a mi ma matat la seu menyspreu per què no es queixa de la manada.... Aquest no saben de pressupostos .....dons yo no vull pagar el sou ni tenir al parlament una cosa com vostè
Mandrake
Fins ara, tot el que hem vist d'aquesta gent és el "consejo de ministros" a Barcelona. Un gest caríssim, i una impertinència que no perdonarem. I ara ve aquest titella a dir-nos que fan el millor per a nosaltres. PPSOE & cia, el millor per a nosaltres és CONTRA vosaltres.
BondiaCatalunya
Tan impossible com veure't a tu en manifestacions amb els "trifachitos".
PORCA MISERIA I CO$mpañia sociata.
son de la derecha derechona neoliberal
Lo Pesece de Izepeta se ha convertido en un niu de la dreta neoliberal de duran i llerida.

envia el comentari