Ibarra reclama a Sánchez un referèndum entre els afiliats del PSOE per decidir sobre els indults

L'expresident d'Extremadura també reclama al PP que deixi al govern de Sánchez 13 vots per anular la influència d'ERC

L’expresident de la Junta d’Extremadura Juan Carlos Rodríguez Ibarra ha reclamat aquest dilluns un referèndum entre la militància del PSOE per decidir si el govern espanyol ha de concedir o no els indults als presos independentistes. Ibarra, que s’ha mostrat contrari als indults, ha afirmat que a ell “li agradaria” que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, aportés “dades” sobre quines seran les conseqüències de donar o no donar els indults. Un cop es fessin púbiques aquestes “dades”, ha dit en declaracions al programa Ana Rosa de Telecinco, caldria fer “un debat a totes les agrupacions locals del PSOE” i després “un referèndum”.

L’expresident extremeny ha afirmat que ell “no entén” que la qüestió dels indults no es discuteixi al Congrés dels Diputats, i que tan el govern espanyol com el PP abordin la qüestió de manera “assossegada“. En tot cas ha afirmat que si el PP no vol que el govern espanyol depengui d’ERC li podria prestar els 13 diputats que li permetrien evitar els vots dels independentistes. Seria, hadit, “la manera que els independentistes sàpiguen que s’ha acabat la broma“.

Comentaris

    L'OBSERVADOR ASTORAT 31/05/2021 6:21 pm
    Els que volen un referéndum per ells, els hi neguen a uns "altres" i, els que els hi van concedir indults també els hi neguen a uns "altres". Això només s'entén si aquests "altres" són Catalans. Tot en ordre doncs !!
    jul 31/05/2021 5:20 pm
    Sr. Sánchez para tener amigos como este, mas valer tener víboras en un cesto.
    ton c. 31/05/2021 3:16 pm
    jo encara diría més, feu un referèndum per si s´ha d´afaitar la barba o no ?
    fat boy 31/05/2021 2:32 pm
    Em sembla be sempre que es faci un referendum entre els militants d'Herri Batasuna sobre l'indult al Barrionuevo, ara que son reversibles.
    13
    10
    Respon
      Sense mots 31/05/2021 3:44 pm
      Els estirabots fanàtics de, xovinisme espanyol cal respondre'ls amb aquestes poca-soltades ? Quin nivell de comentari.
        fat boy 31/05/2021 4:20 pm
        Pero tu et creus que es pot mantenir una discussio racional amb aquesta harka?. Si vols argumentar amb ximpanzes, alla tu.
    Gaf 31/05/2021 1:43 pm
    Però qui os creieu q sou socialistos jutges y tot el referèndum ya el vam fe respecteu lo cabrons
    Dolors63 31/05/2021 1:17 pm
    Però no estan prohibits els "referèndums"?
      Dolors66 31/05/2021 1:32 pm
      Si els decideixen i els fan els espanyols, no. No te n'has adonat encara ? Què ens han de fer més els espanyols per a despertat els catalans que encara romanen adormits en l'espanyolitat fal·laç ?
    bs 31/05/2021 1:12 pm
    execrable individu
    Quim 31/05/2021 12:43 pm
    ja posats un referèndum per l'independència, colla baronicofeixiste.
    Josep 31/05/2021 12:26 pm
    Aquest element ja fa molts anys que està traumatitzat pel seu odi contra tot el que faci olor de català. I no és l'únic!!
    X2 31/05/2021 12:03 pm
    Si aquest paio fa un referendum, segons la justicia ?? espanyola, a la presó i sense indult i no diguem amnistia. Referendums en Suiza, aqui "a por ellos"
    Jeroni Munyós 31/05/2021 11:48 am
    Aquest poca-solta que parli de "broma" als 190 i escaig estats independents d'Espanya que hi ha al món. Des de l'any 1587 cap dels nous estats que han "sorgit" d'Espanya ha volgut tornar-hi, és més, la unitat d'Espanya és una fal·làcia molt fàcil de desmuntar, informeu-vos de com era la "unitat" abans de 1587 i consulteu com Espanya ha anat perdent "unitats" de territoris sense aturador. Sense anar gaire lluny en el temps i sota la monarquia del Borbó Juancarlos, se'ls va separar la província núm. 53 d'Espanya. Ara sota el mandat de son fill el nostre país esdevindrà independent, no en dubteu si molts de catalans ho volem i ho decidim.
    d'on no n'hi ha no en raja 31/05/2021 11:41 am
    l'ibarra demana un referèndum, quina barra. Quan demana pasta dels catalans, no demanava un refrèndum als catalans per si hi estàvem d'acord Per broma, la falsa democràcia española, o la suposada transción. Ara el a por ellos, no va ser una broma
    Cal dir-ho 31/05/2021 11:38 am
    Llibertat per a Raül Romeva, Joaquim Forn, Dolors Bassa, Jordi Turull, Oriol Junqueras, Josep Rull, Carme Forcadell i Jordi Snachez i Jordi Cuixart. Retorn de tots els exiliats i que les forces d'ocupació i la justícia lawfare espanyola deixi d'empaitar els milers de persones que pateixen la repressió de l'estat espanyol.
    RAMON A 31/05/2021 11:37 am
    Es podria fer un referendum per si Catalunya pot tornar vos tots els vostres inmigran que tenim recollits
    Gavanenc 31/05/2021 11:34 am
    A sobre se'n foten, des del Psoe varen "consentir", "aprovar", i "permetre" la violència de les forces d'ocupació espanyoles durant el referèndum de l'1 d'octubre del 2017 i la repressió d'estat... i ara aquest sàtrapa provocador proposa fer un "referèndum" per a permetre allargar el patiment, la venjança i la repressió. Encara hi ha catalans adormits que demanen perquè cal independència... No cal afegir-hi res més o potser sí, desperteu-vos els que encara estigueu adormits.
    Fàstic immens d'haver de conviure amb aquesta gentussa 31/05/2021 11:26 am
    No saben com fer-ho, l'odi supura per tot el seu cos i sentits. Abans tenien generals de tota mena (Espartero, Franco,etc) i tota mena de maneres d'exterminar i reprimir persones, llengües i cultures que no eren la seva, però ara, ara que som al segle XXI, només els resta per poder seguir fent mal i aniquilar, els jutges que, col·locats a dit i premiats interessadament, interpreten al seu gust les seves lleis, no poden permetre que el mal sigui inferior al desitjat, i el seu desig és molt, molt superior al que han pogut fer fins ara.
      Millor la independència política 31/05/2021 11:52 am
      La qüestió és, que hi fem encara dins d'Espanya ? més enllà d'Espanya hi ha vida. Guanyem-nos-la. Guanyem la llibertat i doncs, la vida.

Nou comentari