Huerta: "Me'n vaig perquè estimo la cultura més que res"

El ministre de Cultura anuncia la dimissió per no afectar el projecte de "regeneració" de Pedro Sánchez
Màxim Huerta
Màxim Huerta | EUROPA PRESS

El periodista i escriptor Màxim Huerta ha anunciat aquest dimecres que abandona el càrrec de ministre de Cultura i Esports, al qual va accedir fa una setmana, després de reflexionar "una decisió" que, segons ha dit, ha pensat "de manera autònoma" i sabent, ha remarcat, "que sóc absolutament innocent". Huerta ha subratllat que "vivim en una societat ofegada pel soroll, per la desqualificació, per la desinformació interessada, on les explicacions ja no tenen cabuda". D'aquesta manera ha fet referència a les informacions que han encès la polèmica al voltant del seu afer amb Hisenda, sobre el qual ha dit que no va ser un frau. "No importa que no hagi comès cap frau fiscal, el que importa és el bombardeig, l'atac que va contra mi", ha lamentat.


 

Huerta ha donat a entendre que ha estat víctima d'un atac que, en realitat, "busca minar el projecte de regeneració de Pedro Sánchez". Davant d'això, ha advertit, "no penso permetre-ho". "De vegades per defensar el que t'estimes t'has de retirar i jo estimo la cultura. Me'n vaig amb la mateixa humilitat amb la qual vaig arribar fa set dies", ha afegit.

"Sabia que seria qualificat d'extravagant"

 

Huerta ha assenyalat que va arribar al ministeri fa una setmana "il·lusionat i conscient de tot el treball que aquest país té per davant" per tal de "tornar a donar brillantor a la major riquesa que tenim, la cultura". El periodista ha afirmat que "la proposta del president era un honor" i que era conscient que "acceptava un compromís més important que la meva carrera, que la meva vida personal i que els meus projectes de futur". "Ho feia absolutament il·lusionat i convençut que podia servir al meu país i a la cultura", ha insistit.


 

El també escriptor ha relacionat també el seu passat com a periodista televisiu com un dels motius que han aixecat més crítiques. "Sabia que seria qualificat d'extravagant i que seria blanc de les crítiques per haver treballat en un mitjà que tots veuen i tots demonitzen", ha etzibat. 
Comentaris
estafa
7 dies i ja li queda jubilacio de ministre de x vida. Lladres escanyols fillsdeputa
Xavi
Malparit això s l que ets.
Norman Bates
Efectivament, els teus tweets son un monument a la cultura, ets un incomprès, el mon s'ho perd.
El teu nom
A parte de lo Hacienda que un .ministro de Cultural haya trabajado en una cadena donde precisamente hay personajillos... También merece una reflexión.
El meu
Te'n vas perquè t'han despatxat , no fotem !!
el tano
apa doncs adéu! i abans de marxar recorda de pagar els impostos...com tothom
Dr. Benway
Més que els esports? Més que als catalans? Més que als teus calers?
Un treballador de Telecinco ( on la cultura està gairebé prohibida, ni se'n fa referència) anomenar-lo minsitre de cultura ,que voleu que us digui .
Anna
Si si perque t'han enxampat amb el carret del gelat si no .....aquí no dimiteix ni déu
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU
MAXIM HUERTAS Tu NO DIMITEIXES VOLUNTARIAMENTE ¿ AQUI VOLS ENGANYAR ?a tu PEDRO SANCHEZ ,TA FET DIMITIR " PUTO EX-MINISTRO .¿ Ya sabes porque digo lo de " PUTO " Verdad ?Aqui AMB EL CANVI El Govern Espanyol I GUANYA MOLT Ara si tindran UN MINISTRO DE CULTURA CON DÉU MANA Amb molta Cultura i fa SPORT HUERTAS = HUERTO Este tio benia del HUERTO .TAL FARAS TAL TE TROBARAS EN POLITICA no val PARECER HONRADO HACE FALTA SERLO DE VERDAD HUERTAS NOI Aixo pasa per FER UN GOVERN TAN DE PRISA

envia el comentari