Vergés i El Homrani renuncien a les seves actes de diputats

Sanglas i Llop agafaran el relleu al grup parlamentari d'ERC
El diputat d'ERC Chakir El Homrani gesticulant al faristol del Parlament
El diputat d'ERC Chakir El Homrani gesticulant al faristol del Parlament | ACN

La consellera de Salut, Alba Vergès, i el titular d'Afers Socials, Treball i Famílies, Chakir El Homrani, han renunciat a les seves actes de diputats parlamentaris aquest dijous. Així mateix, Marc Sanglas i Lluïsa Llop n'agafaran el relleu i s'incorporaran al grup Republicà. Sanglas, secretari de Política Municipal d'Esquerra, ja va ser diputat de JxSí en l'anterior legislatura. Esquerra explica al seu portal 'La Humanitat' que Sanglas encara la nova etapa amb "molta il·lusió". Al seu torn, Llop és regidora a l'Ajuntament de Gelida (Alt Penedès), i debuta com a parlamentària, "conscient que no és un moment fàcil".


 

Aquests gestos són perfectament compatibles amb seguir formant part del Govern de Quim Torra, tot i que no tenen l'obligació de fer-ho. Això, però els permetrà dedicar-se "en exclusiva" a l'Executiu català.

 

En una piulada publicada a les xarxes socials, el conseller El Homrani ha volgut agrair "l'aprenentatge a tots els amics i amigues del grup republicà i als treballadors/es de la cambra".

 
Comentaris
Fora corruptes
Cal fer neteja al Parlament, i la resta de implicats sino demiteixen, cesament, ja!
Josep
Polítics honestos, per fi!! :D
me mondo
Dos más a chupar de la teta
John Smith
Em sembla bé. La feina de govern és prou important i requereix dedicació absoluta, per compartir-la amb qualsevol altra.
Antoni
De què serveix tenir catalans musulmans quan també parlen dels idiotes i les idiotes? Una mica de respecte per la llengua i cultura catalanes. En català es diu treballadors i punt.
Nicolau
Fora [email protected] de que parla vté. ? No té res a veure amb la notícia .
Fora, fora
Fora feixistes de la Generalitat!

envia el comentari