El Homrani qualifica ''d'animalada'' la proposta del PP sobre l'adopció dels fills de dones immigrants

El conseller d'Afers Socials situa la mesura com un ''atemptat'' als drets dels infants
El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani | ACN

El conseller d'Afers Socials, Chakir El Homrani ha qualificat ''d'animalada'' la proposta feta pública pel PP que preveu ajornar l'expulsió de les dones migrants que donin els seus fills en adopció. Creu que caldria que el partit expliqui ''clarament'' la proposta però a priori, el titular d'Afers Socials creu que és un ''atemptat'' al dret dels infants, al dret de les dones i als drets humans més bàsics. En una entrevista a Rac1, El Homrani ha recordat que els processos d'adopció són confidencials i un àmbit on els drets dels infants estan per sobre fins i tot de la relació dels pares, per la qual cosa ha d'estar molt justificada la separació de pares biològics i fills. Per tant, conclou que ''no es pot mercadejar de cap de les maneres''. El Homrani ha recordat que les adopcions internacionals han baixat els darrers anys perquè cada cop estan més controlades. 

  

  Comentaris
el mussol emprenyat
sens dubte és una bestiesa, una més, d'aquest eixelebrat anomenat Casado, que sembla que no hi toca, però també considero una animalada la vostra disposició a acollir tots els menors i immigrants que vulguin venir al nostre dissortat pais, a viure de gratis. Ni una cosa, ni l'altra
Tomppa
Animalada es importar feixistes i violadors i masclistes de cultures totalitaris en favor d’uniformtzador tothom.
Teresa
Martí i Pol deia "de ponent, ni vent ni gent" Tenia tota la raó. Cal analitzar perquè els espanyols són tan dolents. Ara volen fer de negrers o de franquistes prenent els fills als pares. Ni un català els ha de votar. Els espanyols que viviu a Catalunya voleu ser governats per gent així? Si vol més espanyolets que tingui ell deu fills.
Gemma
Obtencion y conservacion de la residencia mediante perpetuo estado de gestacion , KFC .
Puro nazismo

envia el comentari