Homenatge de Mossos als 'piolins' a les comissaries

El lema "Defendí la integridad de España" apareix amb logos del canari, la Guàrdia Civil i el CNP en dependències de la policia catalana
Una imatge dels homenatges a les comissaries
Una imatge dels homenatges a les comissaries | QS

 

S’acosta l’aniversari del referèndum del Primer d’Octubre i es fa notar. A un dels llocs on més soprèn aquest recordatori és a les comissaries dels Mossos d’Esquadra, on hi han aparegut “homenatges” als cossos i forces de seguretat de l’Estat que l’1-O van atonyinar als ciutadans de Catalunya que s’estaven als col·legis electorals. Uns homenatges que consisteixen en penjar cartells amb un “Piolín” amb la divisa “Defendí la integridad de España” amb els escuts de la Guàrdia Civil i el Cos Nacional de Policia  amb un “siempre dispuesto” brodat i la data “Cat 1-O”. 


 

 

Uns rètols que han indignat a bona part dels efectius del cos que veuen una “politització descarada dels que sempre estan acusant al cos de ser una policia política”. Una de les comissaries on més ha molestat aquest rètol ha estat al despatx de la Unitat Regional de la Policia Administrativa, de la Regió Policial Metropolitana Sud. Una unitat que treballa sobretot de cara al públic en tractar joc i espectacles, seguretat privada, compra d’or i joies, control de les deixalleries, i valida registres, llicències i normativa. 

 

Fonts de la mateixa comissaria asseguren que se senten “indignats” davant aquests homenatges i més quan els Mossos es volen diferenciar d’actuacions de “violència gratuïta i ineficaç” com la que Guàrdies Civils i CNP van practicar durant el referèndum. El rètol, en aquesta unitat en concret, ha molestat a molts efectius però no al cap de la unitat, un sots inspector que “va arrencar de males maneres davant el seu equip la fotografia oficial de Carles Puigdemont” al·legant que ja no era el president. 


 

Els rètols apareixen just en el moment que diversos sindicats han desenterrat la destral de guerra contra la cúpula d’Interior. De fet, hi ha convocada una manifestació el proper 17 de setembre i una negativa general a fer hores extres. També coincideix amb un moment d’hiperactivitat de la Unió Mossos per la Constitució. 

Una imatge dels homenatges als piolins en comissaries dels Mossos
Una imatge dels homenatges als piolins en comissaries dels Mossos | QS

 
Comentaris
Neteja
Hem de demanar a la Conselleria que netegi els Mossos d´elements ultres. Ja n´hi ha prou!, no volem una policia política, volem una policia republicana!
Àngel Drach
Honorable Conseller: expedient i el responsable al carrer. Ja només faltaven ultres als Mossos.
fideli
generalitat, tots aquests capullos demano que els fotis a "la puta calle"...mala gent i no es mereixen que els hi paguem cap sou...
cuallarga
Les ombres de Saura i Espadaler son llargues i de color..."goscomfuig"
Jo!!!
Vull una policia catalana que defensi i acati les ordres del president de la generalitat, i sino esta d acord i li agrada la constitucio Ñ....."anxa es Castilla". Salut i Republica.
em cafo en la integritat despaña
mossos unionistes: expulsats desterrats o penjats
Andreuenc_Dani
A tots els llocs i ha merda.
Mikalet
La policia de los catalanes son los mossos de escuadra.
Clar
Ara surten les conseqüeències de la politica naive d’incorporacio de membres a la policia catalana. Els catalans hem fet massa l’ocellet.
Català a Mallorca
Tenim un cap d,unitat i sotsinspector que arrenca imatges del president i ens penja això a la comissaria i ningú el pot enviar a posar multes a la mina??!! Som beneits beneits beneits!!!!!
Carles Viñals Casado
És l'enéssima indignitat acceptada de genolls pel nostre "Govern de Vichy". No podem estranyar-nos. La covardía engendrà la mentida i l'engany, i aquests engendraren la primera i vergonyosa rendició sense lluita (10-O), escletxa per la que s'escolen totes les altres, sense possible aturador. Res no espero dels qui des dels seus llocs de representació ens han dut fins aquí. La Catalunya lliure no la duran ells: només el poble, quan ja no pugui suportar més la misèria que l'ofega.
Això és una vergonya i enfotresen del poble català ,per tindre mossos així val més no tindren .
Avia
Quina vergonya!!!!!!!dit aixo sento pena pels mossos que senten el seu ofici de servei al seu poble Catalunya......els altres a la G. C. o P. N.
agm
aixo amic no es cert i es un fet puntual no se perquè li dones aquest tanta bomba..
roc
volem polícia catalana, no espanyola o castellana
Increïble i indignant
S'ha de fer eteja d'aquests tipus , mossos O el que siguin, no podem tenir individus que aplaudeixen e!s que van estomacar-nos a l'octubre passat. Que marxin a al gc , al la pn o on vulguin però lluny de casa nostra
Silvia
Això no pot ser s'ha de fer una purga que collons està fent el conseller buch.
JFK
Si els cartells i els que els han penjat no desapareixen del cos, els Mossos tenen un problema molt i molt greu!
jams
Los Mosos cada día se parecen más a la Guardia de Franco.
Indignant
S'ha d'acabar el franquisme a Catalunya d'una punyetera vegada. Vull viure en democràcia.
El món al revès
Diuen que "yo defendí" ?....Doncs vaja defensa, l'1-0 es va votar amb urnes, paperetes, meses, internet, resultats... i més de dos milions de votants. Collons quina defensa. I, a més a més, farden del seu fracàs. Fins on arriba la incultura, déu meu
Borinot
Heu defensat la integritat de Ñ i heu perdut la vostra pel camí, si és que mai n'havíeu tinguda.
666
Que vagin entrant civilots i nazionals ! I a les pp.ll. també ! I ens treuràn els ulls a tots !
Son manifestaciones sin caracter político, y quitarlos atenta contra la libertad de expresión
Además los piolines hacen juego con los lazos amarillos, lo que nos convierte en la Republica más conjuntada del mundo. Kafka aquí sería un escritor costumbrista.
Van agredir gent que havien de protegir.
Neteijeu JA! ho us faràn un altre cop d’estat, us volen en rebelió pero son ells els rebels.
Benny
A mi no em sorprèn pas. Quan per a molts era la "nostra" policia, jo ha havia tingut enfrontaments am aquests fatxes del 'mozos' on m'havien deixat clara la seva postura política.
kiko
Que els obrin expedient per apologia de la violencia, si no pot ser que els posin a vigilar el perimetre del parking o qualsevol altra funcio sense responsabilitat ni ascens.
Fart de fachas
O fan nateja o aixó acabará molt malament.
Anna Armendares
Es inadmisible que els Mossos celebrin una policia represiva. S´haura de fer net aviat si volem ser republica.
Cromanon
Encara quedan mols guàrdia civils que es varen incorporar als mossos de esquadra amb els seus inicis i que son ultras infiltrats
Quimet
Sr. Buch, que pensa fer davant d'això?, si no hi fa res, està caièn en un greu error, que pagarem tots molt car,......si deixa que facin arrels i es creixin, el poble no ho consentirem, volem una policia catalana i per Catalunya, no pro piolins.
ganxó
Depuració ja! Que no badi el Conseller Cadascú pot pensar el que vulgui, pero qui no li agradi identificar-se amb el poble català o el molesta com som, no destinar-lo d' ordenança a fer fotocopies. Al carrer ! La nostre policia ha de ser la millor
Pep
Fora GC i PN dels mossos!!!
Jordi
Això està imprès amb paper i tinta de la comissaria? Si és així se'ls podria acusar de robatori o apropiació indeguda per un us particular de material comú. Algú ho havia de dir
Jordi Comasobirana
FORA FORCES D'OCUPACIÓ I INFILTRATS
Unaltre exemple de la tolerancia de l'independentisme
Basta veure els comentaris. Sortosamente mai Catalunya será una República independent, primer perque ningú es pren aquesta idea seriosament i segon perque veient el taran-ná feixiste del que es creuen salvadors de Catalunya, ningú en tot el mon reconeixería una República així. Les persones ridúcules son les darreres en adonarse del seu ridícul.
Albert
Pero el dolent es el riera de la cup oi? Els mossos nomes son valents amb independentistes i moros ,amb colons espanyols uns cobard,si un colo espanyol hagues entrat a una comissaria dels mossos amb un gavinet a la ma cridant arriba espanya ,i anant a per ell ,el mosso no te collons d'executal com va fer amb el moro
Anti franquista
Aquests sotsinspector en concret deu ser un "xusquero" que deu venir de la gc o pn, s'han de treure les pomes podrides dels cistell!
Buch culpable
El conseller Buch és un inútil i/o un espanyolista, amb gent així en el Govern, no podem confiar en el President Torra. Tot fa ferum a estafa.
...SIEGFRIED...
...VENCIDOS POR UN DIBUJO...
Patufet
Dirigit a tots els companys de bona fe QUE NO US ADONEU QUE EN AQUET CERCLE D'OPINIO ESTA PLE DE TROLS ELS NUMEROS AMB OPINIONS no cuadren fa tems que i participo i no habia vist may que guanyesin els que estan amb contra de les opinions a favor del sobiranisme. FEM BOICOT A OPINAR FINS QUE ELS DIRIGENTS DEL DIARI SOLUCIONIN EL TEMA AQUETS TROLS SON PITJOR QUE LES RATES SALUT I REPUBLICA CATALANA //*//
Ni
Homenatge als piolins? Que hi fan aquests energúmens entre els Mossos? Qui els va contractar?
ramon
tots aquets a patrullar al lloc mes recondit i apartat de la gent a veure si s'avorreixen i s'en van amb els piolins
@Patufet
Siempre en negativo, nunca en positivo, como dijo Van Gaa :-) Menuda defensa de la libertad de expresión. En cuanto a la noticia, ultimamente he observado la tendencia a elevar situaciones puntuales en los Mossos a categorías generales, en el mejor estilo de la prensa amarilla. Lo que creo que que es bastante más preocupante que los negativos o los positivos. Al menos para los que creemos que El Mon debe ser un medio de información y no sólo un medio para desahogarse (que también).
Ramon
Més amunt un subnormal en culpa el conseller Buch.
Josep
Us imagineu cada cop que es miren al mirall i veuen la senyera al pit? I parlar pels walky amb català? A qui no es sent catala/na la salut li va darrera! Visca catalunya collons!
Una policia que considera que picar població indefensa és una heroïcitat,no es servidor públic sinó sicaris del poder
Nomès a les dictadures la policia fa aquest paper. A cap país capdavanter la policia pega gent pacífica. Els espanyols només volen ser europeus per les subvencions de la UE, l'avenç democràtic és un preu a pagar i se'n desentenen. Perseverança i calma. Ho aconseguirem. Potser serà lent, però serem lliures. Ñ és la ruïna econòmica i moral d'Europa.
joan ramon
Si és que això només és un fet puntual, llavors deu ser molt fàcil extirpar-lo, no?
Jordi
A la Gene le está bien merecido por haber dejado entrar a miembros de otros cuerpos sin que hicieran una oposición como los demás
La Gran Cagada
La Gran Cagada del govern d'en Jordi Pujol va ser fer entrar al Mossos a PN i GC, i a més la selecció de personal s'ha fet sense tenir en compte l'estimació al país (Catalunya). S'HA DE SER MOLT BURRU I INCOMPETENT per donar pistola i gorra a gent que et va a la contra !!!
Norman Bates
Hi ha massa pomes podrides en aquest cistell. És urgent una neteja profunda.
Ona
Francament em smbla un cartell per a ridiculitzar-los. Voleu dir que va seriosament? En primer lloc no van “defensar” res ja que el referèndum es va celebrar. I en segon lloc no havia ningú de què defensar-se, ja que les families, pares, avis, nens que hi havia no anaven a la lluita ni a la guerra, només a votar. Per això em sembla que el cartell aludeix a la seva incompetència i garruleria i també brutalitat. D’una forma còmica: amb el Piolin. Això si.
A La gran cagada
Crec recordar que facilitar el pas de GC o PNB a mossos va ser en època del tri partit. Clarament s'haurà de solucionar. El traspàs es pot fer també en direcció contrària. El que no té sentit és que individus que ni respecten la població que haurien de defensar ni al govern del qual en depenen,es quedin al cos. Si volen servir a Espanya, allà hi falta gent.
"Francament em smbla un cartell per a ridiculitzar-los." A mi también. Pero intentárselo hacer comprender al Quico Sallés es imposible, me temo.
emprenyat
Això és el que passa quan la meitat de mossos de Catalunya son ex Guardies Civils o Poliicia Nacional, que en el seu moment es van canviar única i exclusivament per motius econòmics. A tota aquesta colla tant se'ls en fot Catalunya i els catalans. A la majoria els ve just saber l'idioma i, a més, formen part de l'espionatge espanyol dins de la nostra policia. Veritablement són un gran perill.
PBP
Em fa gràcia el Sigefredo, diu vencidos por un dibujo, també hauríes de dir vencidos por unos lazos amarillos, el que estem és cabreados por tener un mozo franquista, be uno no molts. Un poli pot tenir les idees que vulgui, però a la feina neutral.
LSO
La mani que tienen prevista deberían hacerla por separado, así quedará claro que policías tenemos los catalanes que nos traicionan y se alegraron que nos apalearan, y marginarlos y cuando llegue el momento desterrarlos por colaboracionistas. Si no respetan al President al que se deben ¿para que nos sirven?
Jose antonio
Nomes cal dir: Tota aquesta merda de policia unionista al carrer. Fills de puta !!!!!!

envia el comentari