El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Hereu assegura que el pressupost de Barcelona mantindrà les xifres d’inversió
  • CA

L’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, afirma que els comptes municipals del 2009 mantindran les xifres d’inversió i el creixement de la despesa corrent “en totes les polítiques socials” perquè els ingressos municipals ho permetran.

Hereu considera que el pressupost de l’any que ve serà “un instrument per afrontar la crisi” que, a parer seu, la capital catalana ha de combatre “amb projectes per promoure dinamisme econòmic i atendre la gent”.

“Contra la crisi, mentre es pot, la inversió és la que et genera ocupació”, i a les administracions públiques “els toca fer-la”, ha argumentat el batlle.

El tinent d’alcalde d’Hisenda i Pressupostos, Jordi William Carnes, presentarà dilluns la proposta del pressupost municipal i dijous començarà la seva tramitació amb el debat a la Comissió d’Hisenda i Pressupostos del consistori.

“La millor notícia és que seguim portant cap endavant el nostre programa i sé que això tothom no pot dir-ho”, ha indicat Hereu. A més, ha subratllat que l’economia de Barcelona “està diversificada i els números de l’ajuntament estan sanejats”.

Tot i això, l’alcalde ha reconegut que la crisi afecta la ciutat i que el govern municipal preveu un descens en els seus ingressos, especialment, de les llicències urbanístiques, de construccions i plusvàlues.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa