Hasél publica una cançó dirigida a Felip VI el dia que ha d’entrar a presó

El raper ha penjat el videoclip 'Ni Felip VI' a Youtube que ja compta amb milers de visites

El raper lleidatà Pablo Hasél ha publicat una cançó dirigida a Felip VI coincidint amb l’esgotament del termini fixat per l’Audiència Nacional perquè ingressi a presó. Hasél ha penjat aquest divendres el videoclip ‘Ni Felip VI’ a Youtube i ja compta amb milers de visualitzacions. El tema comença amb una intervenció del rei espanyol on afirma que “sense llibertat d’expressió i informació no hi ha democràcia”. A la lletra, Hasél s’adreça al rei com a “tirà” i també assenyala al “mal anomenat govern progressista” per intentar aturar la mobilització. El vídeo està enregistrat per diferents emplaçaments de la capital del Segrià. A la cançó que ha publicat Pablo Hasél aquest divendres, just el dia que venç el termini perquè ingressi a presó per la seva condemna a 2 anys i 9 mesos arran de dos sentències de l’Audiència espanyola per enaltiment del terrorisme, el raper afirma que no estarà mai “a la presó de la por” i que el seu micròfon “seguirà sent incòmode”. En aquest sentit, també fa incidència al fet que “fins hi tot” hagi demanat la seva llibertat el cantautor Joan Manuel Serrat i assegura que el que canta no són “injúries” sinó que és explicar el que passa.

Altres afirmacions que fa Hasél a la lletra d’aquest nou tema van dirigides al govern espanyol, a qui acusa de ser els qui enalteixen als terroristes i també assegura que quan la “dominació” – de Felip VI – acabi, “la història ens absoldrà”. En aquest sentit, l’acusa de feixista i alerta que no són com “el domesticat” de Pablo Iglesias. Finalment, Hasél qualifica de “fills de Franco” els qui l’han condemnat per “ser franc”.

Més informació

Comentaris

  Luisnomeacuerdo 13/02/2021 7:55 pm
  Ale payaso ni gretell aguanta la mierdas de tus canciones. Hora de rebuznar grocñordos de débiles mentes.
   uno que vive en Tabarnia 13/02/2021 8:38 pm
   cada dia estas rebuznando y te estamos aguantando, por lo que tranquilo muchacho, puedes adoptar el Bobo VI y te lo llevas para tu casa, pues al igual que tu esta falto de cariño, su padre se equivoco en engendrarlo y su madre de parirlo
   uno que vive en Tabarnia 13/02/2021 8:35 pm
   ja hi empatat, normalment el julivert es passa com et passaras tu
  Juli Vert 13/02/2021 11:42 am
  Quin poeta, !!! quina cultura, !!!! ¿Seria igual d'exalçat si brames contra la gencat, puchi, la Borràs i els seus acòlits? Vinga, va, prou ja de prendre'ns el pèl . Aquest es un tròs de feixiste, amagat darrera del dret a la llibertat d'expressió.
  69
  69
  Respon
  Lleida 13/02/2021 8:24 am
  Anims
  22
  10
  Respon

Nou comentari