La Guàrdia Civil tanca el web d'Alerta Solidària

Es tracta d'una organització de l'esquerra independentista que denuncia actes repressius
El missatge de la Guà rdia Civil als webs censurats
El missatge de la Guàrdia Civil als webs censurats | Redacció

 

Alerta Solidària, organització de l’esquerra independentista que es dedica a fer difusió de casos de repressió, ha denunciat aquest dimarts el tancament del seu web alerta.cat per part de la Guàrdia Civil. El bloqueig s’hauria fet a través d’operadora de manera que el web encara seria accessible a través d’alguna companyia. La plataforma continua operant a través de Twitter, des d’on se segueix fent difusió de les denúncies que arriben a mans de l’organització. Aquest bloqueig se suma a desenes que ja s’han fet, totes vinculades amb el referèndum de l’1 d’octubre.


 
Comentaris
no impurta
EL Mariá Rayoi té la gurdia sivil pro nusaltras tenim al charnegus y als batasuns
A l'espanyallufa del "No impurta": PASSAREM!
Els trolls espanyallufes no teniu ni un miserable argument per a intentar defensar Espanya? Solament sabeu fer el mec, fer mofa i insultar. Els catalans passarem, és clar que passarem, passarem endavant i deixarem per sempre enrere el franquisme i llur herència.
Jo també tinc 2 collons
Tú, @no importa: Aquí no hay más charnego que tú, al igual que tu puta madre, ni más batasunos que los 5 que se la follaron después de volar una casa cuartel. ¿Te ha quedado claro, pedazo de español de mierda? Doncs això.
Karlus
A la merda els ocupants feixistes, corruptes i lladres

envia el comentari