La Guàrdia Civil persegueix l'Ajuntament de Calella per penjar un llaç groc lluminós

Citen a declarar l'encarregat de la brigada municipal davant el que consideren un possible delicte de "defraudació de fluid elèctric"
El llaç de la discòrdia
El llaç de la discòrdia | RÀDIO CALELLA

L’encarregat de la brigada municipal de l’Ajuntament de Calella ha rebut una petició telefònica per declarar davant la Guàrdia Civil per ordre judicial. El funcionari haurà de respondre sobre els llaços grocs lluminosos que el govern que presideix Montserrat Candini va penjar a la casa consistorial per Nadal. Segons ha confirmat el regidor de Serveis de Calella, Albert Torrent, a la ràdio local, "la Guàrdia Civil està fent una investigació per ordre d'un jutge" i el motiu és "una defraudació de fluid elèctric perquè la contractació de l'enllumenat públics és pels llums de Nadal i un llaç groc no ho és, representa". El responsable municipal confia en què el cas acabi arxivat.

Comentaris
tarats. estan moooolt tarats
fideli
els hi fa mal.Anem b. s'inventen delictes per penar qui els contravé... en castellà diuen "pir sus obras les conoceréis"... Doncs bé,això són... que purguin i supurin...a prémer l'ull de poll... Anem bé...
L'as policias invasoras sempre tocant lo que no sona . Adéu Espanya quin descans
Pèls
Crec que fins i tot ells mateixos ja saben que están fent el ridicul amb aquestes ridicules persecucions.
guifré II
vaja, la GC de calella, grans amics dels catalans, seguiu així que encara fareu uns quants independentistes més que pel baix maresme en falten !! no heu aprofitat el carnestoltes per fer una rua com la de l'1 d'octubre al vespre? ohhhh tan maca que era !!!
Miquelet de Blanes
Si tan els tocan els collons els llaços grocs que els volen retirar tots, potser ha arribat el moment grafitis i pintar les parets dels pobles i casernes de tot Catalunyano? A por ellos oee!!! //*//
LUIS
La guardia vil es cerril. Es un grupo de violentos adiestrados para favorecer a través del uso de la fuerza la ideología politica de la dictadura, de su rey impuesto por un militar golpista y para aterrorizar a quien se le ocurra expresar otras ideas politicas. Tiene una cruel existencia, el régimen les usa, les aloja en infraviviendas y la mayor parte acaban alcoholizados o se suicidan. No me extraña.
Kadra
Pintem de groc la Zarzuela i el Congreso. Put yellow in your life
Defraudació de fluid elèctric? Per uns quants leds? L'import ha de ser tan banal que ni falta s'ha de poder considerar. De totes maneres lleig que l'empresa que subministra l'energia electrica a l'Ajuntament els hagi posat una denuncia.
Vikingo
el símbol de no m'agrada ha de ser d'un guàrdia civil no?
Teresa
Nadal era un bon moment per recordar que tenim gent nostra a la presó per les seves idees polítiques. El llaç groc fluorescent estava més que justificat.
Ara en serio, no tenen solució, quan més lluny millor, abans no sigui massa tard
Els Post-It del meu ajuntament són de color groc, els puc denunciar per malbaratament de fons públics o ha de ser per un delicte d'odi a Espanya? ... o per totes dues coses??
Lo rate
Marxem no vull viure amb aqesta gent marxem visca la republica catalana
Joan Jaume
L'empleat respondrà: No estic al corrent!
Llagosta
No existeix el delicte de -Defraudació per funcions de policia sense solta ni volta- ?

envia el comentari