Operació anticorrupció contra ajuntaments de Girona

La Guàrdia Civil investiga possibles delictes de frau i de desviament de fons en la gestió de l'aigua
Imatge general amb els cotxes i els agents de la guà rdia civil a les portes de la seu de l'ICF
Imatge general amb els cotxes i els agents de la guàrdia civil a les portes de la seu de l'ICF | Maria Belmez (ACN)

La Guàrdia Civil ha entrat aquest dimecres a Aigües de Girona i als Ajuntament de Girona, Sarrià de Ter i Salt per possibles delictes de frau i de desviament de fons, en el marc de 'l'operació Aquarium'. Els registres estan coordinats per la Fiscalia Anticorrupció.

 

El setembre de l'any passat, la Guàrdia Civil va practicar una quinzena de registres a les seus de l'empresa mixta que gestionava la concessió d'aigua, Agissa, i del seu soci privat, Girona SA, i els seus administradors.


 

Els registres d'aquest dimecres es produeixen un dia després que la policia espanyola entrés a la seu del Departament d'Economia de la Generalitat, al CTTI i a Mediapro per trobar indicis de delicte en l'organització del referèndum de l'1 d'octubre.
Comentaris
Català a Mallorca
Ja no saben on cercar....
Fart de fachas
¿De on ve l´ordre de que la G.C. escorcolli el ajuntaments de Girona? ¿els de Espanya també els escorcollan o son solsament els de Catalunya? NO EM, CREC RES DE QUE NO SIGUI ORDENAT PER ELS UNIONISTES.
Pilar
Fent el ridícul aquess espanyols.
Peter
Dignes fills d'en capo Pujol...
xup
van com folls buscan allo que no existeix, que busquin al xalet de reieto emerit que alla potser trobaran de tot i amb molta cantitat, despres de fotrens els cales durant tants anys, alla no tenen pebrots de buscar, de una sola tacada podrian lligar els gossos amb llangonises
xup
no cal que busqueu que no hi ha res, aneu a caseta del Reito Emerit que alla trobareu molta teca que ens estat rroban durant molts anys, i tambe el podreu fotr,el a garjola
Boletaire
Aquesta operació AQUARIUM es deu fer solament a Catalunya, veritat?
Perquè no van a les seus del PP i allà trobaran de tot i força ?

envia el comentari