VÍDEO | Un grup d'espanyols increpa els manifestants des d'un balcó

Els carrers de Brussel·les també han reflectit l'enfrontament polític entre l'independentisme i l'unionisme. És el cas d'un grup de manifestants que va ser increpat des del balcó d'un edifici, on un grup de persones exhibien una atapeïda simbologia espanyolista. Finalment, els catalans han marxat amb el lema, irònic, que va popularitzar el propi Mariano Rajoy: "Los catalanes hacen cosas".
Comentaris
Joan
Tenien el "Que viva España" a tot drap al balcó: els veïns estaran contents amb aquests... Apreneu a comportar-vos, aprengueu dels catalans que avui es manifesten.
Pere
Espanyols fent amics. Vergonya!
LUIS
El edificio tiene pinta de apartamentos de uso temporal y vivienda no estable. Pueden ser perfectamente vividores enchufados directamente desde madrid por el opus con puesto seguro en Bruselas. No son mileuristas con hipoteca al uso corriente español, y están organizados para dar el numerito en el balcón por gente tan lista como la que dicta una euro orden y luego la quita. Mejor estarían gritando "a por ellos" en un bar madrileño, en europa pegan poco.
Paco lo català
Un dels trets més característics del "Buén español" és el garrulerio, la mala educació i la intolerància. Que no ho sabíeu...? I és per això que turistes d'arreu del món venen a Espanya i Catalunya, que per a ells és el mateix, pensant que tot està permés.
Espectacular.
Video viral, ha sido el principal protagonista de la manifestación.
Joan
Us heu fixat, que barruers, com no tenen educació sempre han de bramar sense saber per qué.
XAVI
QUE OS DEN POR CULO SEPARATISTAS
Espanyols donant la nota
Attention espagnols, vos coutumes ne sont pas là, n'appelez pas, ne mettez pas trop de musique
Pulgas
Lo del balcon es como la pulga cojonera que el gato tiene detras de la oreja (no se la ve, insignificant) vaya una mas de entre tantas toca cojones, nada mas que una mas.

envia el comentari