La Grand Place, molt gran

Milers de catalans ja són a Brussel·les i s'han concentrat a la capital belga demanant la llibertat dels presos polítics

Milers de catalans ja són a Brussel·les i estan a punt. Així ho han demostrat aquest vespre concentrant-se a la Grand Place de la capital belga per demanar la llibertat dels presos polítics i expressar el seu suport al president Carles Puigdemont i els quatre consellers que són a l'exili amb ell -Meritxell Serret, Toni Comín, Lluís Puig i Clara Ponsatí-. Si bé la gran manifestació sobiranista està convocada per aquest dijous al matí a Brussel·les, milers de catalans ja han arribat i s'hi han concentrat cridant "Llibertat, presos polítics!", "Puigdemont, el nostre president", "Això no és democràcia, és dictadura", "Independència", "Los catalanes hacemos cosas", i també han cantat 'Els Segadors'. 


Cant dels Segadors a la Grand Place de Brussel·les: 

 

 

Crits de "Llibertat, presos polítics" a la Grand Place de Brussel·les:

 

 

Crits de "Puigdemont, el nostre president" a la Grand Place de Brussel·les:

 

 

(Vídeos de Mònica Capell)
Comentaris
Friheden
Orgull immens de país !!!! Visca la República de Catalunya !!!!
Vicenç Ramoneda
Un observador internacional de l'1-O critica la manca de ''transparència'' del Gobierno pel 21-D. La Junta electoral ha decidit no permetre la participació d’observadors internacionals als comicis. https://twitter.com/_PaulMonaghan/status/938338464021536769 PS: El 21D dels del 155 serà la gran estafa. Manipularan el que calgui car els absolutistes son els reis en aquestes coses!
Iantoglantawe
Prefereixo pensar que he estat a De Grote Markt aquesta nit per no ofendre sensibilitats i per coherencia.
Anonima
S hauran d impugnar les eleccions Pu pu cherazo!!!!!

envia el comentari