Granados (PSC) exigeix a Aragonès “un pas al costat” per un Govern que faci “font a la decadència” de Catalunya

La viceprimera secretària del PSC denuncia que l'oexecutiu no fa "res" pels treballadors i els autònoms

La viceprimera secretària del PSC, Eva Granados, exigeix al coordinador general d’ERC, Pere Aragonès, que “faci un pas al costat i doni una oportunitat al govern d’esquerres”. Coincidint amb el Primer de Maig, Granados ha participat en la concentració a Via Laietana, des d’on els socialistes s’han volgut sumar a la crida dels sindicats i reivindicar un executiu efectiu “per fer front a la decadència que es viu a Catalunya”. La socialista ha recordat que aquest dissabte acabava el termini que van posar els republicans per arribar a un acord. “Li fem una crida: que deixi que qui va guanyar les eleccions pugui fer front a les necessitats de les persones que són aquí, i a les empreses”, ha recalcat.

En declaracions a la premsa, Granados ha retret a Aragonès que l’actual executiu no està “fent res” per empreses i treballadors. Per contra, Granados ha destacat la tasca de l’executiu de Pedro Sánchez a favor del “diàleg social” amb empresaris, sindicats i agents socials que, segons ha dit, “ha fet possible acords importants amb els treballadors per a la seva protecció i s’ha traduït en més de 30.000 milions d’euros en ajuts”. “Aquesta és l’esperança”, ha remarcat.

Comentaris

    granados dictadora 01/05/2021 4:20 pm
    Rottenmeier granados, la decadència, és mare in miguel izeta, és mare in tripartido del 155, és obra i gràcia de l'antidemocracia española, del todo atado y bien atado, de personatges com tu, sense ofici ni benefici, perquè abans de ser constructius a la societat, només són una colla de vividors

Nou comentari